sarvenazamm مدیر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 عنوان چطور کراش خود را به خود علاقه مند کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 61 پست بیاین یکم راهکار بدین به من تحویلم نمیگیره🙄☹️ من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜 امروز | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 2851 ایولللل خوشبحالت ببین من اگه مرحله ی اولو رد کنم بقیش بلدم با سیاست رفتار کنم و خوشش بیاد از شخصیتم ... دوباره درخواست بدهولی اینم بگم اگه فامیله یا همسایه هیچوقت وارد رابطه نشو
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 دوباره درخواست بدهولی اینم بگم اگه فامیله یا همسایه هیچوقت وارد رابطه نشو چررراااا؟ من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 دوباره درخواست بدهولی اینم بگم اگه فامیله یا همسایه هیچوقت وارد رابطه نشو فامیل و همسایه نیست ولی پسر سر سنگینیه من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 2851 چررراااا؟ ممکنه نتیجه خوبی نداشته باشه واسه اون دختر تاابد بد میشه خجالت زده
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 دهه شصتی ام عزیزم یجو گفتی سنم بالاست فکر کردم اوایل پنجاه باشی من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 دوباره درخواست بدهولی اینم بگم اگه فامیله یا همسایه هیچوقت وارد رابطه نشو میذارم یه مدت بگذره مثلا یه ماه همین ارتباط چشمیو ادامه میدم بعد شاید دوباره ریکوئست بدم ببینم چی میشه من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 2851 میذارم یه مدت بگذره مثلا یه ماه همین ارتباط چشمیو ادامه میدم بعد شاید دوباره ریکوئست بدم ببینم چی می ... باشه عزیزمتاپیکتو سیو میکنم ببینم چه کردی☺️
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 باشه عزیزمتاپیکتو سیو میکنم ببینم چه کردی☺️ بوووسسسسس😘😘😘😘 من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
mhiam عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1500 اره راحت دلبری کن 😂😂پرو میشه کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
mhiam عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1500 اره ببین ازش بمرس تا حالا عاشق شدی و فلان؟بعد هر چی که از خاطراتش تعریف کرد هی تعجب کن مثلا بگو عهه ... اخه همه چیو تعریف کرده واسم دیگ من ریکشنامو دادم😂😭ولی باشه چشم ممنون کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3720 عهههه عجب شانسی این دقیقا شاتس من و توعه...حالا به من محل نمیده فردا با دوستم برم یهو یخش باز میشه😬 ... شانس شانسسسسسسس شانسسسس💩💩💩💩 نقاش و عکاس
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3720 😳😂😂😂😂واییی اون چس گفت هیچی سوال درشی پرسیده بودم سوالرو جواب دادیه بی ادب هم نوشت😂ولی کلا ادم گوگولی و با جنبه ای بود نقاش و عکاس
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 هیچی سوال درشی پرسیده بودم سوالرو جواب دادیه بی ادب هم نوشت😂ولی کلا ادم گوگولی و با جنبه ای بود سوال درسی چیه دیگه🤣🤣🤣سوالای خاص بمرس من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜