2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم مجدد ندادن☹️☹️

346 بازدید | 17 پست

تو این کشور تنها چیزی که واسشون مهم نیست اینده بچه هاست  تا میتونن باهاش بازی میکنن

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعی گفتن گه نمیدن؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ایجاد سابقه یازدهم چیشد ؟ هنوز اجباریه؟

اره

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
سخت چی میگیری باو با دیپلم ۱۲ ترم دیگه فارغ التحصیلم اصلا درس رو درک نکردم چرا مهمه براتون

هرکس یه سری ارزو  برا زندگیش داره ساید برا شما نباشه  ولی برا خیلیا مهمه

هنوز که قطعی نگفتن

دفترچه ثبت نام کنکور توش نوشته  قطعی تر از این؟

یعنی الان دوازدهم های پارسال نمیتونن ترمیم کنن؟

ببین اونایی که سال اول پشتشونه میتونن اونایی  که دومیه نه