2777
2789

یازدهم انسانیم 

همهههههه بچه ها به ظاهر جدی میگن ما اصلاااااا درس زیاد نمیخونیم یا ۱ دور زدیم بعد ۲۰ میشن

بعد من‌نمیگم زیاد میخونم میگم نکنه بگن خنگم 

منم ۱۹ و ۲۰ میگیرم ولی میگم‌ من چرا زیاددددد میخونم 

یعنی دروغ میگن؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی شککک دروغ میگنحرف کسایی که میگن نمیخونیم رو باور نکن.اونا بیشتر از همه میخونن

بعد چی‌میام خونه میگم‌وای من روزی ۹   ۱۰ ساعت میخونم شاید نیم نمره هم کم‌تر بگیرم بعد اینا اینقدددددد جدی میگن‌و قسمممم میخورن آدم‌باورش میشه 

بعد چی‌میام خونه میگم‌وای من روزی ۹ ۱۰ ساعت میخونم شاید نیم نمره هم کم‌تر بگیرم بعد اینا اینقددددد ...

توی این فضا بودم منم دیگه

دیدم

باور نکن

و تو هم نشون نده که چقدر میخونی چون اونا نشون نمیدن

پر واضحه طرف میگفت وااای لای کتابو باز نکردم بعد 20 شد نمیدونم تو مغزشون چی میگذره

آره اینا هم اینجوری میگن‌الان امروز امتحان عربی داشتیم‌یکیشون هی میگفت وااای چیکار کنم نخوندم بعد پیش معلم گفت نخوندم الانننن زنگ‌تفریح ۱ دور زدم بعد نمره عالی گرفت منی که دیروز خونده بودم ۷ از ۱۰ گرفتم ولی اونجوری زیاد نچسبیدم 

آره دروغ میگن شما نه بگو می‌خونی نه بگو نمی‌خونی کلا وقتی میپرس چقدر خوندی یا چند دور خوندی بگو خوان ...

الان به نظر شما ۱ درس عربی رو بخوای کامل کامل بگیری باید چند ساعت بخونیش؟