2777
2789

دیروز خفیف ابریزش بینی و عطسه گرفت الان میگه گوشم درد میکنه چیکار کنم سه بار ماه پیش بردم دکتر همون متخصص اطفال پنج سالشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

وای پسر منم همینه از مهر ۳؛۴ بار گوش درد شده. ی هفته در میون هم سرما خورده س 😔 تا خود عید همینه

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ک بچس من ۱۷ سالمه همینم💔لعنت به گوش درد

روزای عادی هم اذیتم.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
ببر دکتر خواهر من همش میگفت مال ویرووس این سری بردش دکتر گفت عفونت زده به گوشاش

دکتر که میبرم میگم کجا ببرم که سرما خورد دیگه به گوشش نزنه

خب خانمی یه دکتری باشه که واقعا خوب باشه من خودم یه بار بردم فوق تخصص اطفال کپسولی به دختر ۹ ساله ام داده بود که همش بالا می‌آورد بعد بردم پیش کتر متخصص کودکان و فوق تخصص الرژی گفت این دارو بزرگسالی بخوره بالا میاره دارو رو انداخت سطل اشغال

من خودم از بچگی هر وقت مریض میشم گوشم کیپ میشه ولی نمیرم دکتر نمیدونم چرا

ولی تو حتما ببر دکتر یک چک بشه

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

عزیزم من دخترم وقتی بچه بود همش میزد به گوشش، پارسال دیدم گوشش دیگه درست نمیشنوه، بعد که بردمش دکتر خوب، دیدم اصلا حساسیت شدید داره. ببرش گوش و حلق و بینی بهش هم بگو برای حساسیت، اگه دیدی اوکی نشد ببرش متخصص الرژی

عزیزم من دخترم وقتی بچه بود همش میزد به گوشش، پارسال دیدم گوشش دیگه درست نمیشنوه، بعد که بردمش دکتر ...

یعنی به چیزی حساسیت داره گوشش اینجور میشه؟

یعنی به چیزی حساسیت داره گوشش اینجور میشه؟

دختر من که حساسیت شدید بود، حساسیت شدید هم گلودرد میاره هم گوش درد و هم ابریزش و ... قشنگ علایم عفونت را داره. من خیلی دارو سرماخوردگی و انتی بیوتیک به دخترم میدادم، هر دکتری میرفتم همینا را میداد. ولی بعد فهمیدم حساسیت شدیده. شما هم بهتره متخصص گوش و حلق و بینی ببرید و بعد اگه دیدید ادامه دار شد یه نسخه هم متخصص الرژی هم ببرید. انشاالله که همون یه دفعه جواب گو باشه براتون.