2777
2789
عنوان

آقا یکی بیاد به من بگه چه غلطی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 48 پست
یه سال پشت کنکور نشستم چون سال اول درس نمیخوندم رشته ای که میخواستم قبول شدم اما دانشگاهی که میخواست ...

منم سال دومم مامایی قبول شدم 

الان سال سومع 

احساس می کنم اشتباه کردم دوباره واسه کنکور نشستم به خوندن

منم همینطور تو پانسیون یه دوست داشتم از قبل ولی باهاش حرف نمی‌زدم در حد سلام اینا اتفاقا بعدش که یه ...

ما باهم خیلی صمیمی هستیم 

هروز باهم چت می کنیم قبل از کنکور و تو تابستونم همین جور بودیم 

الآنم تایم استراحت و ناهار باهمیم 

چون خودش درس خونه باعث نمیشه تایم مطالعه ام بیاد پایین 

ولی واقعا بهم استرس میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا یجوز خسته شدم این هفته ازمون هیچی نخوند یه مدتم یه هفته مریض بودم خونه نشین

هیچ اشکالی نداره منم پیش اومده سرما خوردم یه هفته کامل کتابام رو باز نکردم

یه وقتاییم روحی حالم بد میشد درس نمی‌خوندم این چیزا برا همه پیش میاد فقط کمتر بیشتر داره دوباره خودت رو جمع کن و بخون این یه هفته دو هفته باعث نمیشه که تو رشته تاپ قبول نشی

اگه میتونی بری پانسیون یا کتابخونه برو که خیلی کمک می‌کنه زودتر خودت رو جمع کنی ولی حواست باشه وقتی میری تمام تمرکزت رو خودت باشه و با بقیه حتی ترجیحا هم صحبت هم نشی نهایت در حد سلام علیک

ما باهم خیلی صمیمی هستیم هروز باهم چت می کنیم قبل از کنکور و تو تابستونم همین جور بودیم الآنم تایم ا ...

خب برو یه پانسیون دیگه یا کتابخونه

یکی از بزرگترین عواملی که باعث شد سال اول نتونم درس بخونم همین دوست صمیمیم بود از بس به من استرس میداد نمی‌ذاشت روند طبیعی کنکور رو طی کنم🤦🏻‍♀️ سال دوم باهاش قطع ارتباط کردم بعد از کنکور دوباره ارتباطه رو برقرار کردم با همه دوستام🤷🏻‍♀️

از چه لحاظ بهت استرس میده؟ چون درس خونه تو خودت رو مقایسه می‌کنی؟

یا مثلا حرفای استرس زا میزنه؟

یا مثلا یه عالمه کلاس شرکت می‌کنه که تو نمیکنی؟

در نهایت خوب و مفید درس می‌خونی تو پانسیون و همراه دوستت یا نه؟