2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم این ماه همینکار رو کردم چون گوشت خیلی گرونه. حدودا توی یک کیلو گوشت گوساله 2 بسته ریختم که زیاد ...

من نمیدونم والا همه میگن خاصیت داره

منم برای اینکه همسرم خیلی گوشت میخوره گفتم حالا نقرس نگیریم این کارو میکنم البته که برکتشم بیشتر میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
با این کار به نظر شما میشه گوشت قلقلی هم کرد یا بد میشه؟

من چرخ میکنم برای همه چی دیگه

کباب تابه ایی قلقلی کوفته داخل ماکارونی و عدس پلو و حالا هرچی که گوشت چرخ کرده لازم داشته باشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من فقط شامي درست میکنم باهاش. پس توی چیزای دیگه هم میریزم. دست گلت درد نکنه

اره بابا خیالت راحت

میخوای قلقلیا خوشمزه بشه

یه پیاز رنده کن ابش وبگیر با چرخ کرده ورز بده

نمک فلفل سیاه زردچوبه یکم پودردارچین 

حسابی ورز بده قلقلی کن ببین چه قدر خوشمزه بشه

مرسی گلم. همش درگیر هستم چی درست کنم پس دیگه تنوع میدم با این گوشت هام 😄

اره بابا هر غذایی درست کنی پیاز وادویه میخواد دیگه

اصلا طعمش متوجه نمیشی خیالت راحت

سویا ضرر داره چون تراریخته است ولی سنگدون نهههه

من سویاهم خیلی دوست دارم همسرم نمیخوره منم نمیخورم😅