2777
2789

یه دختر خانم که یه چشمش نابینا و یکمم  پاش شل میزد رو به چشم دیدم که شفا گرفت

البته خیلی کوچیک بودم مثلا4.5سالم بود.با خانوادم کاروانی رفتیم مشهد.یه دختر حدودا سی ساله ای بود.عکس یادگاری قبل شفاش هنوز تو آلبوممونه ولی چون ازش خبری ندارم نمیذارمش شاید راضی نباشه.

دختره با پدر و مادرش اومده بود.اگه کس دیگه هم از فامیلاش بود یاد ندارم.

یه روز صبح در واحد مارو زدن.دیدیم حاج آقایی که رئیس کاروان بود داره شیرینی پخش میکنه:)گفتن فاطمه (یا هم زهرا)شفا گرفت.توی حرم بوده.چادر و همهه چیش رو تیکه تیکه کرده بودن.موقعی که برگشتیم شهرمون کل فامیلاشون جمع بودن دو تا گاو سر بریدن و...🥲

مادربزرگ منم میگه رفتم یه بچه ی لال شفا گرفته

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدجالب

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکیم داشتیم هردو چشم تو نوزادی کور بود..شفا گرفته بود😶😶😶

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

همسر من هم شِفا گرفته از امام غریب

بچه بوده پدر مادرش نا امید شده بودن  اما خدا رو شکر خوب شد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یکی از اشناها میگفت دیدن پسری  شفا گرفته خمه لباساشو تیکه کردن فقط شرت پاش مونده بیجاره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چجوری میشه واقعا

نمیدونم

قربون خدا برم🥺

میگم دانشمندا چیزی راجب این نگفتن؟مثلا چجوریه و...

هنه چیو با علم نمیشه تفسیررکرد 

ضمنا گاها دور شدن انرژی های منفی توسط یک انرژی مثبت قوی باعث شفا و از بین رفتن مشکلات میشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
هنه چیو با علم نمیشه تفسیررکرد ضمنا گاها دور شدن انرژی های منفی توسط یک انرژی مثبت قوی باعث شفا و از ...

نه کلا میخوام نظرات بی دین هارو بخونم.هرچی میگردم مقاله ای چیزی پیدا نمیکنم

دیشب تو تاپیک دیگه ای پست تونو دیدم خوابم. میومد نشد سوال کنم شما از اون موجوداتی که میبینی سوال ن ...

نه بعداون تاپیک فهمیدم مدیوم هستم چون فقط اجنه رونمیبینم داستانم بیشتره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید