2777
2789

حس میکنم نباید به دوستام یه چیزایی رو میگفتم بعد نباید یه چیزایی رو به یکی دیگه میگفتم و اینکه یه تصمیم هایی تو زندگیم میگیرم بدتر میشه واقعا شرایط بدیه دوست دارم خودت تصمیم بگیرم ولی هرکسی یه چیزی میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بیشتر حواست ب حرفات باشه

میشه شما مثلا بگید این وسط چکار کنم

من ب هم اتاقیم مشکل دارم رشتش با من فرق داره ولی همکلاسیم هم که هم نماینده است و هم هم گروهیم اونم با هم اتاقیش مشکل داره به من پیشنهاد داد که با هم هم اتاق شیم و من از اون طرف گفتم اکر با این به مشکل بخورم دیگه کلکم کنده اس چون همیشه هست و کارم پیشش گیر بعد از اون طرف ک من با هم اتاقیم مشکل دارم اینم نمیتونم تحمل کنم و اینکه من اینا رو به دوستام گفتم دوستام هم با هم کلاسیمون مشکل دارن و موندم این وسط میگم چکار کنم و من اینا رو به همکلاسیم گفتم که اره من باهاش مشکل داشتم و کارم به دعوا کشیده و.. فک کنم اونم منصرف کردم و نباید میگفتم دعوام شده

میشه شما مثلا بگید این وسط چکار کنممن ب هم اتاقیم مشکل دارم رشتش با من فرق داره ولی همکلاسیم هم که ه ...

ببین کدوم اخلاقش بهتره اهل سازشه بیشتر کوتاه میاد اونی ک اروم تره پیش همون بمون

محیط خوابگاه همینه باید سعی کنی صبور تر باشی گذشت داشته باشی. ب چیزای کوچیک گیر ندی. و در کل همه چیو آسون بگیری.  

سعی کن با همه خوب باشی. حتی اگرن از کسی بدت میاد و باهاش مشکل داری هیمشه ظاهر رو حفظ کن و سلام و علیک گرم داشته باش ولی خیلی صمیمی نشو

ساقی به نور باده برافروز جام ما