2777
2789
عنوان

پایه بچه هاتون باشید

84 بازدید | 8 پست

من سی سالمه تو عمرم یکبار هم آدم برفی درست نکردم امروز بعد مدت ها گفتم آدم برفی درست کنم انقد ذوق داشتم که نگو. داشتم دنبال وسایلاش میگشتم خیلی خوشحال بودم  ولی مادرم انقد سرو صدا کرد و داد زد و مسخره کرد تا اشکم در اومد نشستم سرجام.... دلم شکست. تورو خدا پایه بچه هاتون باشید دلشون ب همینا خوشه. اخلاقتون خوش باشه... روز برفی خوبی داشته باشین 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همپا و همراه  خواسته‌های معقول و اخلاقی بچه هاتون باشید تا انگیزه پیدا کردن کسی برای انجام خواسته‌های غیرمعقول و غیراخلاقی خارج خانواده نگردند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
دخترای منم رفتن برف بازی ولی من خوشم نمیاد باهاشون نرفتمالان با حرفای شما عذاب وجدان گرفتم

حالا نرفتی عیبی نداره... ولی خب بگو شما برین تشویقشون کنی اخلاقت خوب باشه از آدم برفیشون تعریف کنی و نظر بدی بازم کافیه.. خیلی ارزش داره 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

پسر بزرگم ۳ سالش بود کوچیکه یک سالش تازه راه افتاده بود برف سنگینی آمد کلی لباس تنشون کردم  کوچیکه کاپشن شلوارش از این ضد ابا بود بردم تو کوچه ترسیدم ماشین بهشون بزنه بردم وسط بلوار   از اون باغچه های پهن حدود سه متر فضای سبز سیر دلشون بازی کردن کوچیکه مرتب به حالت نشسته می‌افتاد رو برف چون پوشک بودو دو تا شلوار زخیم پرت می‌شد بالا بدو بدو میرفت بازی  همه چی خوب بود غیر از مردمی که با تعجب مارو نگاه میکردن     یکبار پاییز رفتیم جنوب بچه ها رو لخت کردم انداختم تو آب همه میگفتن سرده حتی ی مرد هم تو آب نبود  تا تو آب بودی سرد نبود حسابی بازی کردن بعدش همونجا آتیش روشن کردیم با آب معدنی شستمشون خشکشون کردم گفتم نهایت سرما بخورن به لذتش میارزه خدا رو شکر سرما هم نخوردن    تنها مشکل من همسرم برف ببینه میره زیر دو تا پتو میلرزه داد میزنه این بچه ها رو به کشتن میدی