mamarrriiii مدیر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 84 عنوان لکه بینی روز دوم انتقال | مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 174 پست سلام دوستان خواهش میکنم هر کی تجربه داره بیادمن روز دوم انتقال لکه های صورتی خیلی کم دیدم یعنی جنینام بوده؟؟؟؟ الان روز دهم هستم همش دل درادی پریودی و... دارم 1403/09/25 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1680 ممنون به همچنینیدونه زدم هاله انداخت دیگه ندارم شوهرمم نخریده میگه بذار میریم آزالبته مارکش ویتاساین ... مطمئنم که مثبته مبارک باشه عزیزم😍😍😍 برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1680 میشه بگی لکه بینی که داشتی چه رنگی بود و چطوری بود برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
mamarrriiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 84 میشه بگی لکه بینی که داشتی چه رنگی بود و چطوری بود ان شاءالله هممون مثبت بشیم. دفعه چندتا انتقال میدی؟؟ چند تا جنین؟؟؟
mamarrriiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 84 من یه لکه خیلی کم اونم رو دستمال تو دستشویی دیدم صورتی خیلی خیلی روشن روز دوم.
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 من یه لکه خیلی کم اونم رو دستمال تو دستشویی دیدم صورتی خیلی خیلی روشن روز دوم. سلام خوبی عزیزم اعلام تغییر نکردن چیزی جدیدی تو خودت ندیدی؟
mamarrriiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 84 سلام خوبی عزیزم اعلام تغییر نکردن چیزی جدیدی تو خودت ندیدی؟ سلام عزیزم ممنون تو چطوری؟؟؟ راستش فقطططط سینه هام درد داره اونم وحشتناکزیر دلمم در صورتیکه خیلی رو پا باشم یا یکم فعالیتم زیاد بشه درد میگیره.شما خوبی؟؟ علائم داری؟؟
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 سلام عزیزم ممنون تو چطوری؟؟؟ راستش فقطططط سینه هام درد داره اونم وحشتناکزیر دلمم در صورتیکه خیلی رو ... خوشحالم برات عزیزم مبارکت باشه احتمال زیاد برات گرفته به امید خدا فردا آزمایشتم مثبت باشه من هیچ تغییری نکردم امروز ۱۱روزم بود
mamarrriiii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 84 خوشحالم برات عزیزم مبارکت باشه احتمال زیاد برات گرفته به امید خدا فردا آزمایشتم مثبت باشه من هیچ تغی ... ممنون عزیزم انشاالله راستش از استرس خوابم نمیبره. دکترمم تاکید کرده دوشنبه برم آز ولی خودم دیگه نمیتونم تحمل کنم.
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 ممنون عزیزم انشاالله راستش از استرس خوابم نمیبره. دکترمم تاکید کرده دوشنبه برم آز ولی خودم دیگه نمیت ... استرس برات خوب نیست حال چون زیاد توفکرشی فردا برو به امید خدا دوشنبه هم برو
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 توکل بخدا دیگه تا ببینم چی میشه انشالا منم مثبت بشم فقط چون دکترت گفته دوشنبه اگه خدای نکرده فردا نشون نداد استرس و ناراحت نگیری تا دوشنبه فرصت هست وقتی دکتر گفته اون موقعه یعنی چیزی دونسته
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 من چون از بیبی چک منفی متنفرم قسم خوردم هیچ وقت استفاده نکنم دیگه
روشنابرفی عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 124 واقعا فقط توکل بخداولی دلم روشن مثبتی سلام مرسی انشالا خودت چیکار کردی آزمایش دادی؟بیا خبر خوش بهمون بده