وا چراگریه میکنی حالا باردارم باشی خدانکرده از غریبه باردارنشدی که...شوهرت بوده وحلاله ...جُرم که نک ...
منم دقیقا اعتقاد شما رو داشتم دختر خاله م تو عقد باردار شد شوهرش عااااشقش بود ولی بعد ازدواج بچش دو ساله نشده طلاق گرفتن خودمم دو ساله ازدواج کردم میبینم واقعا یسری شناختا فقط بعد ازدواج بدست میاد منو شوهرم دوست بودیم دیوااانه وار ولی چندین بار بعد ازدواج تا پای طلاق رفتیم بخاطر خانوادش الانم به این نتیجه رسیدم تا دو نفر از همه نظر مچ نشدن پای یه بچه مظلوم و بی پناه رو نباید تو این دنیا باز کرد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من میترسم باردار باشم با شوهرم ۴ سال دوست بودیم با سختی و مخالفت شدید بهم رسیدیم
حالا اینبار و پیگیری کن نباشی ولی جدی جلوگیری کن منو شوهرم بیشتر از ده سال عشق نوجوونیش بودم تا باهم دوست شدبم و اینا ولی میگم بخاطر یسری اخلاقیاتش که اذیتم میکنه بخاطر خانوادش چندین بار تصمیم به جدایی گرفتیم ولی خب فک میکنم همون شناخت چند ساله مانع طلاق شده فعلا