2777
2789
وا چراگریه میکنی حالا باردارم باشی خدانکرده از غریبه باردارنشدی که...شوهرت بوده وحلاله ...جُرم که نک ...

منم دقیقا اعتقاد شما رو داشتم دختر خاله م تو عقد باردار شد شوهرش عااااشقش بود ولی بعد ازدواج بچش دو ساله نشده طلاق گرفتن خودمم دو ساله ازدواج کردم میبینم واقعا یسری شناختا فقط بعد ازدواج بدست میاد منو شوهرم دوست بودیم دیوااانه وار ولی چندین بار بعد ازدواج تا پای طلاق رفتیم بخاطر خانوادش الانم به این نتیجه رسیدم تا دو نفر از همه نظر مچ نشدن پای یه بچه مظلوم و بی پناه رو نباید تو این دنیا باز کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا اعتقاد شما رو داشتم دختر خاله م تو عقد باردار شد شوهرش عااااشقش بود ولی بعد ازدواج بچش دو ...

من می‌ترسم باردار باشم با شوهرم ۴ سال دوست بودیم با سختی و مخالفت شدید بهم رسیدیم

من می‌ترسم باردار باشم با شوهرم ۴ سال دوست بودیم با سختی و مخالفت شدید بهم رسیدیم

حالا اینبار و پیگیری کن نباشی ولی جدی جلوگیری کن منو شوهرم بیشتر از ده سال عشق نوجوونیش بودم تا باهم دوست شدبم و اینا ولی میگم بخاطر یسری اخلاقیاتش که اذیتم میکنه بخاطر خانوادش چندین بار تصمیم به جدایی گرفتیم ولی خب فک میکنم همون شناخت چند ساله مانع طلاق شده فعلا 

چرا نرفتی دکتر اول ازمایش بارداری بعد چک کنند علتش اگربارداری نیست چیه امپول میدن پری میشی اگر باردا ...

خانوادم نمیزارن بدون شوهرم برم بیرون 

بیبی چک ۸ تا زدم همه منفی بودن ولی استرس دارم کسی تجربه داره منفی بوده باشه بعد باردار باشه؟

وا چراگریه میکنی حالا باردارم باشی خدانکرده از غریبه باردارنشدی که...شوهرت بوده وحلاله ...جُرم که نک ...

خانوادم میکشنم خیلی خانواده مذهبی سخت گیری دارم ۳ تا برادر دارم که الانم ازدواج کردم بدون شوهرم نمیزارن بیرون برم