2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 147 پست
عزیزم اینجوری نگو.مگه چقدر می‌دونی از شرایط من.خودشون خواستن الان پیششونم. به خاطر خودشون وگرنه من ا ...

نمی دونستم.ببخشید ناراحت شدی. خب از اول کامل بگو. آخه زن عموم سالها بچه ها رو میذاشت پیش مادر بزرگم، بعد هم از اون طرف مرتب از پیرزن ایراد می گرفت و اذیت می کرد. کارت رو رها نکن. این اشتباه بزرگ من بود. هر جا رفتی ببر مهد نزدیک همونجا. منت هم سرت نیست. خیالت هم بابت شستن پاش راحته. حرفت هم در مورد دیدن اندام خصوصی درسته. اگه دختره که پدرش هم خییییلی بده ببینه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود مادرشوهر اشکالی نداره گلم.قربون دستش هم.مادرشوهرم سختشونه تنهایی بچه رو بشورن.فقط پاک کنن تا من ...

اگر اینجوریه حق با شماست

ولی مادر مهربون از من به شما نصیحت حداقل تا سه سالگی بچه قید کار کردن رو بزن از خانواده شوهر هم زندگیتو جدا کن

الان تازه اولشه بعدا می بینی چه افتضاحی میشه و بچه دوتربیتی میشه و یهو به خودت نیای می بینی تربیت بچه ت پاره تنت از دستت دررفته.

خداروشکر شغل خوبی هم دارید که در استخدام رسمی کسی نیستید بعد از هرچند سال می تونی برگردی سر شغلت و خانم خودت باشی

یا اینکه ساعات کارت رو با همسرت هماهنگ کن هر وقت ایشون منزل بودن شما بچه رو بهش بسپاری بری سر کااگرم نمی تونه فعلا برای مدتی قید شغل رو بزن

واقعا مطالعه هم که کنید می بینید دو سه سال اول زندگی بچه چقدر مهمه و دلبستگی ایمن درش در حال شکل گیریه که اگر آسیب بخوره تا آخر عمر درگیرشه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خجالت نمیکشی انگار ملت خدمتکارن 

لطف میکنه در حقت باید قدردان هم باشی 

وگرنه عاشق.... بچه تو نیستن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

والا منم مثل شما شاغلم وقتی بچه رو میزاریم خونه دیگران نباید این همه پرتوقع باشیم من اگه به جای مادر شوهر شما بودم دیگه بچه رو نگه نمیذاشتم خودمم جز خونه مامانم بچه رو هیچ جا نمیزارم تحت هیچ شرایطی 

بچه اتو گردن بقیه ننداز که هرکی از راه رسید بیاد بشورتش

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگه حساسی نرو سرکار بشین و چهار چشمی بچه رو بزرگ کن 

نمیشه بچه رو بدی ب اونا و بعد هم انتظار داشته باشی ب حساسیت هات حساس باشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.