2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3236 بازدید | 144 پست
چه فرقی داره با دستمال تمیز کنن هم ناحیه خصوصی بچه رو می بینن اتفاقا شاید با جزئیات بیشتر...تفاوتش ف ...

خود مادرشوهر اشکالی نداره گلم.قربون دستش هم.مادرشوهرم سختشونه تنهایی بچه رو بشورن.فقط پاک کنن تا من برسم.من ۸میرم ۱۲خونه ام.

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در ضمن علاوه بر حساسی بی چشم و رو هم هستی. فکر کن بچت رو مجانی نگه دارن، از سر دلسوزی وظیفه ی یه ماد ...

عزیزم اینجوری نگو.مگه چقدر می‌دونی از شرایط من.خودشون خواستن الان پیششونم. به خاطر خودشون وگرنه من الان خیلی اذیتم که پیششون هستم. پول هم میدم. تازه دو روزه دارم میرم سر کار. اجازه ندادن پرستار بگیرم. اینجا که هستم کلی کارام بیشتر شده. ظرف ۱۰۰ نفرو باید بشورم. کمک مادر شوهرم بدم. الان بهم گفت که شامو خودم درست کنم. هر کاری دوست دارن با بچه می‌کنن. نفسم بالا نمیاد تنها چیزی که میگم اینه که اندام خصوصی رو کسی نبینه. چند بار هم به آرومی گفتم من حساسم. ولی انگار برای دیوار میگم. اصلاً احساس می‌کنم عمداً همچین کاری می‌کنه. برای بازی کردن با بچه هم کلی تشکر می‌کنم. از شوهرم دورم از خونه‌ها زندگیم دورم فقط به خاطر اینکه خانواده شوهرم اجازه ندادن پرستار بگیرم

حالم بد شد از شاغل بودن..

منم دوس ندارم بچم خونه یکی دیگه بزرگ شه بدنشو ببینن و من نیستم..

شغلت چیه اسی  بنطر من نرو سرکار   بچگی کردنشو ببین لذت ببر از مادر بودن براکار وقت زیاده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حالم بد شد از شاغل بودن..منم دوس ندارم بچم خونه یکی دیگه بزرگ شه بدنشو ببینن و من نیستم..شغلت چیه اس ...

آره خیلی ناراحتم خودم. تازه به همسرم گفتم یه چند ماهی نمی‌خوام برم سر کار. گفتم بزارم دخترم یکم بزرگ بشه بعد راحت بدم دست پرستار

دندونپزشکم

آره خیلی ناراحتم خودم. تازه به همسرم گفتم یه چند ماهی نمی‌خوام برم سر کار. گفتم بزارم دخترم یکم بزرگ ...

چخوب عزیزم  شوهرتم دندون پزشکه حتما همکار بودین..

بنظرمنم همینکارو بکن کار ک فرار نمیکنه ولی بچه هازود بزرگ میشن بعدا حسرت میخوری که کاش خودم لذت میبردم  بچه وازیمان و همه ب جون میخدن برای همون ۶ ماه تایکسال بچه ک اوج شیرینیه 😁

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چخوب عزیزم شوهرتم دندون پزشکه حتما همکار بودین.. بنظرمنم همینکارو بکن کار ک فرار نمیکنه ولی بچه هاز ...

شوهرم نه عزیز.نظامیه

آره هرچی می‌گذره میبینم همین که خودم بچه رو بزرگ کنم بهتره.اره درست میگی.مرسی گلم

نه من روی عمه حساس نیستم

لطف میکنن بچتو نگه میدارن اگر انقدر حساسی نرو سرکار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چه مادرشوهر خوبی داری .

بچتو نگه میداره تا تو بری سرکار 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
نه من روی عمه حساس نیستملطف میکنن بچتو نگه میدارن اگر انقدر حساسی نرو سرکار

خخخخ بقچه اینجایی تو  .. 

خخخخ بقچه اینجایی تو ..

قرار بود کجا باشم🫢

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏