2777
2789
عنوان

یاد کار دوستای عقده ایم افتادم اعصابم بهم ریخت 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 37 پست
اخه اصلا اخلاق شون اینجوری نبود نمی‌دونم چرا همچین کاری کردن

دیه بعًی آدم ها تو همچین موقعیت های خود واقعی شون نشون می ده 

بهتر،  شما هم که ازدواج کردی دیگه به این بهونه هم شده این دو نفر از زندگیت بزار کنار و بچسب به زندگی متاهلی و شوهرت!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

چرا دوستا جدیدن اینجوری شدن؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دوستا جدیدن اینجوری شدن؟

نمی‌دونم...این دوتا ترم دو هستن چون دیرتر از من ثبت نام کردن من ترم سه هستم تو کلاس خودمون با هیچکس دوست نیستم چون همه شون بچه سال و عقده ای هستن و دنبال این هستن که واسه اثبات خوب بودن بقیع رو خراب کنن 

الان یکی نمی‌دونم کی رفته پشت سر استاد یکی از درسامون حرف زده بحثش تو گروه کلاسی مون هم بود بعد چندتا از بچه ها غیر مستقیم این قضیه رو انداختن تقصیر من 

عزیزم ۱۰۰ درصدش هممه

حالا من یه درصد گذاشتم برای اونایی ک میخوان بریزن سرم بگن وای تو پیک می هستی الی بلی ک دقیقا خودشون پیک می ان😂😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نمی‌دونم...این دوتا ترم دو هستن چون دیرتر از من ثبت نام کردن من ترم سه هستم تو کلاس خودمون با هیچکس ...

چند سالته

تو مدرسه این اتفاق برام تفتاد منم. نمیدونستم جذیان چیه میددیم بهم نگاهذمیکنن بعد فهمیدم یکی گند زده انداختن به اسم من

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چند سالتهتو مدرسه این اتفاق برام تفتاد منم. نمیدونستم جذیان چیه میددیم بهم نگاهذمیکنن بعد فهمیدم یکی ...

من ۱۹ سالمه همون ترم اول همه شون رو شناختم 

یک همکلاسی دارم خیلی عقده ای بیشعوره یه بار یکی از بچه ها یه سوال ازم پرسید تا خواستم جواب بدم یهو پرید وسط گفت این هیچی از حرفای استاد نفهمید 😐

بابا توله هاتون رو درست تربیت کنید بعد بفرستین شون دانشگاه ما اعصاب مون رو از تو جوب ک پیدا نکردیم

من ۱۹ سالمه همون ترم اول همه شون رو شناختم یک همکلاسی دارم خیلی عقده ای بیشعوره یه بار یکی از بچه ها ...

تو چی گفتی جوتبی دادی یا راجب کارشون ک انداختن گردن تو جوابی دادی؟ 

ببین من گاهی میگم خدایا 90 درصد روانین مشکل از منه حالا ک عاقلم یا اونا

گاخی میگم بتید هم رنگ. جماعت بود اما نمیشه تا تو خون و ذات و دی ان ای نباشه نمیشه

تو چی گفتی جوتبی دادی یا راجب کارشون ک انداختن گردن تو جوابی دادی؟ ببین من گاهی میگم خدایا 90 درصد ر ...

من هیچی نگفتم به روشون نیاوردم ولی خیلی دلم شکست اینکه چیزی نگفتم ب خاطر این بود که حوصله سر و کله زدن با گاو جماعت رو ندارم

من هیچی نگفتم به روشون نیاوردم ولی خیلی دلم شکست اینکه چیزی نگفتم ب خاطر این بود که حوصله سر و کله ز ...

بعد نشخوار ذهنی نمیگیری هی فوحش خودت بدی بگی چرا نرفتم بزنم تو دهنشون😂😂من اینم 

بعد نشخوار ذهنی نمیگیری هی فوحش خودت بدی بگی چرا نرفتم بزنم تو دهنشون😂😂من اینم

اره ولی خب هرچی هم بحث کنم یا خودم کوچیک میشم یا بیشتر اعصابم بهم می‌ریزه ترم اول مریض شدم رفتم بیمارستان دو هفته دانشگاه نرفتم کارام عقب موند هرجور بود کارامو رسوندم نمره قبولی هم گرفتم ولی فشاری شده بودن تو گروه گفتن استاد به فلانی ( من) صدقه ای نمره داده

از همونجا با من بد شدن

اره ولی خب هرچی هم بحث کنم یا خودم کوچیک میشم یا بیشتر اعصابم بهم می‌ریزه ترم اول مریض شدم رفتم بیما ...

درک نمیکنم چرا اینسور ذات ادما بد شده واقعا

مشکل از تربیت نادرست پدر مادراس

ن باور کن همه چیز بر میگرده به ذات خود ادم من حتی اعتقاد دارم یچه از وقتی خودشو میشناسه از 3یا4سالگی میشهذفهمید خگش ذاته یا بد ذات

هرجوری باشه بزرگ بشه همونه با شدت بیشتر

مثلا مهربون باشه همونه

دروغگو باشه تو بزرگ شدن همونه و.... دقت کن تو ادمای اطرافت م بچگیشون دیدی