2777
2789

تولد ۴ سالگیشه  نمیدونم چی واسش هدیه بگیرم ک خوشحال شه 

هر مدل اسباب بازی و وسیله ی بازی ک فکرشو بکنید داره... 

لباسم انقد داره ک جا نیست دیگه بزارم  

پارسال تولدش موتور شارژی گرفتم واسش همونجور بلااستفاده مونده  و جا رو اشغال کرده 

امسال نمیدونم چی بگیرم که بدردشم بخوره  شما واسه بچه ی تواین سن چ هدیه ای میدید؟ 

تولد شلوغ و لاکچری ام نیست   یه تولد خیلی ساده  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من پسرم هشت سالشه عزیزم

ولی مثلا دقت میکنم در طول سال چیا میخاد بعد یهو شب تولدش همه رو میگیرم براش

اتفاقا دیشب تولدش بود کلییی خ‌شحال شد

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم هشت سالشه عزیزمولی مثلا دقت میکنم در طول سال چیا میخاد بعد یهو شب تولدش همه رو میگیرم براشات ...

عزیزدلممممم  مبارک باشه😍   چیزایی ک نیازداشت چی بود 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

کتاب دوست داره؟؟

وای انقد گتاب قصه داره هرچی میریم بیرون یگی میگیره  یبارم میخونمشون تموم میشه میره  

به نظرم الان درکی از تولد نداره ببرین بیرون شهربازی براش کیک بگیرین اونجا تولد بگیرین

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

وسایل مورد نیازشون.امسال جا مدادی گرفتم و وسایل داخلش .اسباب بازی هرچی میگیرم ی روزه.پسرم نه سالشه هفته پیش ٱرگ خواست پونصد دادم ٱرگ دو روز باهاش بازی نکرد.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

من بعضی اسباب بازیا رو براش نگرفتم که بمونه تولداش بگیرم .خوبه یکم صبر کنه برای چیزایی که میخواد اینجوری بیشتر قدر میدونه .مثلا برا تولد 8سالگیش ماشین کنترلی میخرم میدونم خیلی ذوق میکنه چون چندبار گفته بود و من گفتم شرایطش نیست فعلا

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
طلا چون میگی همه چی داره برا همین گفتم

طلا خوشحالش نمیکنه  اخه  بعدم واسه پسر چی بگیرم  زنجیر و اینا منظورته؟ 

توی ۴ سال انقدر اشباع شده که دیگه چیزی نیست خوشحالش کنه.

این سبک زندگی اشتباهه عزیزم، بچه ها نباید به حدی اقناع بشن که فرصت لذت بردن ازشون سلب بشه. در آینده، هم والدین و هم بچه ها به مشکلات متعددی برمیخورن.

تولد کوچولوتون هم مبارک.🌹

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!