2777
2789

ویتامین دی کافی ینی:

- کاهش علائم افسردگی 

- کاهش درد قاعدگی 

- کاهش ریزش مو

- کمک به کاهش وزن

ویتامین دی مصرف میکنی؟......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه گرفتم دیروز . روش نوشته بعد هر وعده غذا یکی بخورین. اور دوز نمیکنم انقدر ؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من روزی یه دونه ویتامین هزار میخورم ولی ازمایش دادم ویتامین دی 20 بود یعنی کمه پس چرا نرمال نمیشه؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من روزی یه دونه ویتامین هزار میخورم ولی ازمایش دادم ویتامین دی 20 بود یعنی کمه پس چرا نرمال نمیشه؟

ویتامین دی رو همراه غذای نسبتا چرب بخور که جذبش بهتر باشه، الان که هوا الوده‌ست ولی در معرض مستقیم نور آفتاب بودن هم کمک می‌کنه......

با دوزی که پزشک می‌ده دوره مصرف رو کامل کن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
ویتامین دی رو همراه غذای نسبتا چرب بخور که جذبش بهتر باشه، الان که هوا الوده‌ست ولی در معرض مستقیم ن ...

خب اخه همه غذا هرروز که چرب نیستن بعد اینجوری ویتامین دی میره بالا ولی کبد چرب میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

روزی یدونه ۱۰۰۰ برای تو خیلی کمه باید هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰بخوری تا وقتی که  برسی به ۴۰یا ۵۰

لایک نکنید .توروخدا 
روزی یدونه ۱۰۰۰ برای تو خیلی کمه باید هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰بخوری تا وقتی که برسی به ۴۰یا ۵۰

عه مرسی بنظرت چند هفته بخورم