2777
2789

..

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
چیشده

بیا تاپیک قبلیم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما چیزی نمیدونیم راجب به سوالت که نظر ندادیم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

من اومدم  فقط نقطه هست

در مورد مادر و خواهر همسر معمولا تجربه داریم😁

شاید سوال تون درجه علمی بالایی داره خارج اطلاعات ما هست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

عزیزم قانون نینیسایته دیگهه

منم دیشب یه تاپیک زدم میخاستم ایده بگیرم برا کانالم خیلی کم اومدن خیلیی

ولی کانال رو زدم...تفریحیه واسه سرکرمی گهگاهی کلیپای احساسی و متن و اینا میزارم،دوست داشتی درخواست بده عزیزم لینکشو بدم بهت تشریف بیار🥲❤️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیا تاپیک قبلیم

صابون ان جی بزن برا من که خیلی خوب بود

چجوری تو دی جی کالا کار میکنی کدوم قسمتشی؟ 

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
اگه میدونستم ی کاری به حال صورت خودم میکردم . میرم جلو آینه حالم بهم میخوره از خودم

منم منم بخدا تو سرکار میرم سرویس جلو آیینه از خودم متنفر میشم 😭

صابون ان جی بزن برا من که خیلی خوب بودچجوری تو دی جی کالا کار میکنی کدوم قسمتشی؟

پن نخرم ضد جوش؟

پن نخرم ضد جوش؟

استغاده نکردم نمیدونم ولی این صابون برا من معجزه کرد به هرکیم معرفی کردم راصی بوده

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*