2777
2789
عنوان

بیاین نیتتون رو بگید✨

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 21 پست
تو رو خدا دعام کن بزودی مادر بشم خیلی در عذابم

چشم انشالله دامنت سبزبشه گلم💚✨

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عزیزم میشه برا خوب شدنم دعا کنی😔منم برات دعا نادعلی میخونم دیشب از پله ها افتادم دارم جون میدم از ک ...

چشم انشالله خوب بشی💚

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

10صاوات برای حاجت روایی ات خوندم

مرسی عزیزم

استارتر من برای شما ایت الکرسی خوندم

مرسی عزیزم حاجت رواشی

بارداریم تو همین ماه و حل شدن مشکلات همسرم

انشالله دامنت سبز بشه به زودی

قربون خانم ام البنین جان برم🥹💗✨اول برای ظهورو سلامتیو شادی آقاجانمون حضرت مهدی(عج)عزیزمون دعا کن ق ...

چشم

عزیزم برات حمد خوندم 💕نیت منم رسیدن کمند به پیمان🥺🥰

ممنونم چشم