2777
2789
عنوان

عید میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 78 پست
اهانخب برگردین کارش چی میشه ؟ اینا تو خواستگاری دروغ میگن نه میگن خونه اجاره مبکنم یا یه سال با ماما ...

کارش آزاده میتونی راه بندازه

کلا برنمیگردیم شهر بابامون ک تا چند سالی اینجاییم هنوز

فقط مسافرتی ک میاییم یه ماه میمونیم میخام اون یه ماه تو خونه خودم باشم نه خونه مادرشوهر 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون شهرستانم سرکار ک نمیتونم برمو خونه هم خونه بابامه خب

نه دیگه تشد خونه ی بابات اولاش به روتون میخندن بعدها بچه هات اذیت میشن خودت ادیت میشی بلاخره اونام سنی ازشون گدشته تحملشون کم شده باعث بهم ریختگی زندگیشون میشه ....شاعل این شعلای درپیتی حساب تیس اگه کارمند جایی بودی یا معلم بودی یا پرستار بیمارستانی میتونستی دوتا بچه بزرگ کنی ...والا جاهای دیگه بیشتراز سه جهار تومن نمیدن اونم چتدماعی یه بار به زور میدن درصم کار نیس که...ببین هروقت میخوای کاری بکنی از اول تا اخرش برو یعنی ببین این کار رو کردی بعد چی میشی حتی بعد طلاقت رو تصور کن تو ذهنت زندگی کن ببین در چه حالی میشی البته واقعا ها خودتو گول تزن ....بعد ببین خوبه لین کار رو انجام بدی با نه...بنظرم شما شرایط طلاق نداری باید تحمل کنی تا وقتی مدرمادر شوهرت زنده هس...چون میگی خرج میکنه نمیزاره چیزی تو دلتون بمونه پدر خوبیه برای بچه هاتون یعنی مرد مسیولیت پذیریه خسیسم نیس خیانت کارم نیس اهل دوددم ورفیق بازم نیس ...یعنی کلی ادم زندگیه حالا مدرومادرش این وسط هستن خواهراشم نیگن پدروامادرمون تنها تزار خب چیکا کنن درست میگن دیگه ...بمون خیلیا تو این شراطی زندگی میکنن با شوهر معتاد دست بزن خیانت کار بی پول 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
کارش آزاده میتونی راه بندازهکلا برنمیگردیم شهر بابامون ک تا چند سالی اینجاییم هنوزفقط مسافرتی ک میای ...

وااا بخاطر یه ماه میگی فقط خونه پدرشوهری ...خب پس تحمل کن من فکر کردم همش کنارشونین

ببین اول خودت برومشاور بعد با شوهرت برو دلیلات منطقیه ولی کافی نیس برای ازبین بردن یک زندگی .مگه زند ...

چیکار کنم آجی؟ 

خستمممم

نمیزاره کادو زایمان ابجیمو ببرم 

میگ تو حیاط مادرشوهرشه و ده تام برادرشوهر گردن کلفت داره

میخایب بری پیششون ک چی؟ اونا ببینتت؟ 

میگ تو خونه بابات ببر کادوشو بده

تا جایی که من متوجه شدم مشکل اصلی شما رفت و آمد زیاد با خانواده همسرته. از حرفات مشخص هم هست خسته شد ...

دقیقا کلی دعوا باز میشه همون اش و همون کاشه 

هیچییییی تغییر نمیکنه 

اسی با کمال احترام وپوزش از حرفات اینو فهمیدم که غربت بهت فشار اورده دنبال بهونه ای ....فقط اینو بدون چون بچه داری راه نجاتت طلاق نیس فقط صبروتحمله....من خودمم ۳سال تو عربت بودم اما یه بار خودمو تو این حال ننداختم خودمو سرگرم بچم وزندگیم کردی بلاخره سپری شد ...تو کوش شوهرم یواش یولش خوندم به طور نامحسوس تا اوندیم شهرخودمون خونه خریدیم خداردشکر...الان کارش اونجاس هرروز صبح میره شب میاد البته ۱ساعت فاصلس....شما خودت اولش قبول کردی بری عربت دیگه باید تحمل کنی

در نظر بگیر بهر حال باید با یه خانواده زندگی کنی حالا خانواده‌ خودت یا اون میتونی هم کوتاه نیای سرجا ...

شش سال زندگی کردم بخدا ده بار بیرونمون کردن از خونه

من شما رو یادمه باز قراره برگردید خونه پدرشوهرت؟

عید ک رفتیم خونه شون دیگ قراره ماندگار باشیم

نه دیگه تشد خونه ی بابات اولاش به روتون میخندن بعدها بچه هات اذیت میشن خودت ادیت میشی بلاخره اونام س ...

عزیزم سه داداشاش خوش خرم زندگیشو میکنن چرا ما باید کاسه داغتر از آش بشیم

چرا ب اون داداشاش نمیگن بیا پیش پدر و مادرمون؟  

عید ک رفتیم خونه شون دیگ قراره ماندگار باشیم

شما که میگی زمین گرفتید حتما یه مبلغی هم دارید برای ساخت

هر چقدر در توانته تلاش کن اون خونه رو بسازه که تو شهر خودتون مستقل باشید 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

وااا بخاطر یه ماه میگی فقط خونه پدرشوهری ...خب پس تحمل کن من فکر کردم همش کنارشونین

ما فوقش دوسال میمونیم این شهر و بلخره ک برای همیشه نمیمونیم 

برمیگردیم شهرامون

بعدی چی عزیزم؟ 

اون باید از الان خونه رو بسازه 

اونموقع ک بچه ها بزرگ شدن ددیگ چ دردی میخوره