2777
2789
عنوان

ناعدالتی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 74 پست
مطمئنی ریاضی خوندی؟😂۳رقمی؟کسی که ۴۰+۲۰+۴۰ همشو داره شانس قبولیش بیشتره ؟یا کسی که فقط ۴۰+۲۰ ؟؟مقاوم ...

😑بابا 

چرا سختش میکنید من قبول دارم سهمیه مهم 

ولی اینم یه تروما 

مثل زمان ما 

که میگفتن وای ایثارگر و جانباز و سهمیه ها 

😅 اینم حل شد 

من قبول دارم سهمیه آمده وسط و معدل هم هست 

اما تو میخوای چیکار کنی ؟👀 میخوای گریه کنی ؟ بیای اینجا تاپیک بزنی ؟ یا میخوای کل روز گوشی دستت باشه ببینی سنجش چیزی اعلام کرد یا نه ؟

عزیزم گور پدر ما و سنجش و سهمیه و معدل 

من فقط میگم بشین بخون 😅 حرف بدی زدم ؟

یعنی شما میخوای بگی اکه یکسال بدون گوشی و حواشی خوندی قبول نمیشی ؟👀

همین مدت باقی مونده گوشیت بردار بشین بخون 

اگه بهترین رتبه‌ نیاوردید بیاین تف بندازید تو صورت من😁💪

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفترچه را حذف کردند شاید تغییر کرد  :) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

در کل فکر میکنم به کل ساختار آموزشی اشتباه هست اگر به این صورت باشه بچه های مردم باید قید دانشگاه رو ...

یعنی من دوازدهم میترسم یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنم امسال چون بخاطر شرایط مالی به وجود اومده از شانسم برای خانواده امسال نتونستم کتاب کار و ویدیو های میلیونی آموزشی زیادی بخرم و امیدم به پشت کنکور موندن بود اونم اینکارو کردن 

یعنی من دوازدهم میترسم یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنم امسال چون بخاطر شرایط مالی به وجود اومده از شان ...

نا امید نشید وقت هست بخونید خوب درستون رو یه نکته ای بگم سعی کنید خوب همین سال رو بخونید خدا کریم هست پشت کنکور موندن خودش دراما هست اما آرزو میکنم شما موفق بشید 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

کمک میکنی پخشش کنیم؟اینو امضا کنhttps://www.karzar.net/169156

امضا کردم لینکش هم الان استوری میکنم به امید اینکه بقیه ببینن کاش تاپیک های کنکوری پربازدید میشد تا توی اون تاپیک ها هم بزاریم  

عزیزم من با شما دشمنی ندارم این تاپیک هم جهت دردو دل بود اگر شما طرز فکرتون اینه خیلی محترمه اما به ...

عزیز دلم من خودم یکم کار مشاوره انجام میدم یکی از دانش آموزام مثل شماست، شما یازدهم رو عالی امتحان بده کنکور رو خوب امتحان بده بالاخره دوازدهمت نمره هایی داری دیگه 0 که نشدی امیدوارم قبول بشی بهترین ها برای تو ❤️

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟