2777
2789
عنوان

طفلک اونایی که این روزا اومدن مشهد زیارت😂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست

دلمونو هوایی کردی🥲

اسی

الان من مشهد میخوام

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳۰ کیلومتری مشهد

اها😁

رفتی زیارت ما رو هم یاد کن🥲🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دلمونو هوایی کردی🥲 اسیالان من مشهد میخوام

دقیقا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
االهی بگردم هفته دیگه میرم دعاتون میکنم

قربونت  واقعا ممنونم🌹💖

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اخی عزیرم برا شما همه جا بهشته😂😂

آره واقعا 😂😂😂😂

معمولا تو تابستون گرم ترین شهر بزرگه جهان میشه یا حداکثر جزو سه تا شهر گرم دنیاس 💪💪😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آره واقعا 😂😂😂😂معمولا تو تابستون گرم ترین شهر بزرگه جهان میشه یا حداکثر جزو سه تا شهر گرم دنیاس � ...

خدمت شما 🏆😂😂😂😂😂

ما هیچوقت جنوب نیومدیم خیلی دلم میخواد اون سمتا بیام

ما آذربایجانیم

خدمت شما 🏆😂😂😂😂😂ما هیچوقت جنوب نیومدیم خیلی دلم میخواد اون سمتا بیامما آذربایجانیم

وقت خوب اومدنش آخر زمستونه ، بهمن مثلا هواش بهاری و عالیه ولی بذاری بعد عید بیای گرم میشه ، امسال از آخر اردیبهشت دیگه هوا ۵۰ درجه شد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم