2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 152 پست
چون کیستیه

یعنی واسه کیسته؟ دارو بخوریم رفع میشه؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا ....پوستم واقعا اون شکلی که گفتن هست چون امکان داشت یادم بره برگردم گفتم ریپ بزنید و به منم ...

نگفتم چرا گفتی عزیز من

منظور خاصی نداشتم خیلی داری بزرگش میکنی

سر پل صراط جلو بگیر😃

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

ن کیست ک اسمشه منظور این نیست ک کیست دارید

جوش کیستی؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

من پوستم خیلی پوست پوست میشه و دوست دارم شفافتر بشه

پوستت خشکه یعنی؟روغن زیتون خیلی خوبه برای پوست شدن برای شفاف شدن هم راه حل های زیادی هست خیلی طولانیه اگه میخوای واست بفرستم

من پوستم همش خشک واگزماس دستام زیر گلوم

منم اگزما داشتم از سه سالگی تا چهارده سالگی کل بدنم جز صورتم بود با طب سوزنی خوب شدم . نزار اوج بگیره از دکتر مشورت بگیر بنطرم 

پوستت خشکه یعنی؟روغن زیتون خیلی خوبه برای پوست شدن برای شفاف شدن هم راه حل های زیادی هست خیلی طولانی ...

اطراف دهن و پیشانیم پوست پوست میشه شایدم برای اینه که خیلی کم آب میخورم الان دیگه به زور میخورم ولی دلم‌ میخواد نرمتر بشه و شفاف بشه منافذشم هم کم بشه 

جوش چرکی میزنه صورتم بشدت و خیلی هم زود چرب میشه؟جای جوش هم دارم راه حلی داری؟یا محصولی که خوب باشه

جوش چرکیو سعی کن دست نزنی جاش میمونه. تونر زرد چوبه میتونی بزنی اماده س واست عکسشو میفرستم اگه میخوای