2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 189 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پوستم چربه جوش قرمز میزنم جاشونم میمونه چیکار کنم

سعی کن جوشو تا اخرین احظه نترکونی یا با احتیاط خالی کنی میتونی برای اینکه جوشت بدون اینکه بهش دست بزنی خودش خالی شه از پماد اکتیول استفاده کنی

سعی کن جوشو تا اخرین احظه نترکونی یا با احتیاط خالی کنی میتونی برای اینکه جوشت بدون اینکه بهش دست بز ...

جاشون رو چی  ارزومه ک پوست صاف و یکدستی داشته باشم همش شده جوشای گنده گنده قرمزززز

....

ساعت ده یه جواب کلی برای همه مشکلات پوستیتون از جوشای سرسیاه تا قرمزی و جوشای چرکی و همشو جواب میدم

گفتی ک کرم شیر الاغ داری استفاده میکنی منم خریدم ولی میترسم ک ضرر داشته باشه

گفتی ک کرم شیر الاغ داری استفاده میکنی منم خریدم ولی میترسم ک ضرر داشته باشه

مدت کمیه استفاده میکنم نظر خاصی راجبش ندارم بچها که زیاد ازش استفاده کردین بیاین نظرنونو راجبش بگین

چی چی هست،توصیح بده

چشم یه مرطوب کنندس که ابرسان هم هست کاور هم داره روشن کننده هم هست انواع ویتامین لازم پوست هم داره عسلو چیزای طبیعی هم داره و فوق العادست برای همه چی حدودا پونصذ هزارتومته لوازم ارایشی ها دارن

چشم یه مرطوب کنندس که ابرسان هم هست کاور هم داره روشن کننده هم هست انواع ویتامین لازم پوست هم داره ع ...

مچکرم،امیدوارم که جواب بده،،آخه خیلی راه‌ها رو امتحان کروم از دارو و درمان گرفته تا دکتر و طب سنتی و هر چی که فکرشو بکنی