2777
2789

بچه‌ها مارک کردم درمالیفت هست تا الان هرچی محصول از این مارک گرفتم همه خوب بودن واسه اولین بار کرم دور چشم گرفتم وقتی میزنم بعد حدود یه ساعت احساس میکنم داخل چشمم خیس و چربه. یه جوریه گاهی هم اشک میاد. طبیعیه یا نه؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يا خيلى نزديك پلك و چشم مى زنى

يا تاريخش گذشته

يا خود چشمات حساسيت نشون داده

در مورد اولى بايد روى استخون گونه به صورت ضربه اى بزنى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
کلا اولین باره کرم دور چشم خریدی ؟

آره اولین باره

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نه طبیعی نیست تاریخش چک کردی؟

آره تاریخ داره همش تو چشمم احساس خنکی میکنم

خیلی نباید نزدیک چشم بزنی. روی استخون پایین چشم باید بزنی اینجوری اذیت نمیشه چشمات.

خب من پوست اطراف پلکم داره چروک میفته .پوست استخوان دور چشم که مشکلی نداره 

شاید خیلی نزدیک چشمت میزنی

خودش نوشته براش پف و چروک دور چشم. خب بقیه پوست صورتم که مشکلی نداره. تو بروشور نوشته فقط داخل چشم نره

خیلی نباید نزدیک چشم بزنی. روی استخون پایین چشم باید بزنی اینجوری اذیت نمیشه چشمات.

خب خودش نوشته برای پف و چروک دور چشم. گفته فقط داخل چشم نره

يا خيلى نزديك پلك و چشم مى زنىيا تاريخش گذشتهيا خود چشمات حساسيت نشون دادهدر مورد اولى بايد روى استخ ...

من اطراف چشمم میزنم. خب روی استخوان گونه‌م که پوستش صافه و مشکلی نداره. روی بروشور هم نوشته برای پف و چروک دور چشم

خب خودش نوشته برای پف و چروک دور چشم. گفته فقط داخل چشم نره

نه كلا نبايد نزديك پلك زد

روى استخوان گونه و قسمت پشت چشم قسمت استخوان ابرووكفايت مى كنه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…