2777
2789
عنوان

حق دارم یا الکی حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 21 پست
اتفاوت بهش گفتم ولی دختره اصلا دانشجو نیست کس کارش هم معلوم نیست اون شب برا اجاره پیش خودم همش شوهر ...

مغازه خریدن ریسکش بالاتره نقد شوندگیش کمتر ....بهتره کارای مستاجر و بگیری دست خودت همسرتون فقط موقع قرار داد سالیانه امضا کنه و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم واقعا بره بمیره لیاقتش این دختره که معلومه چیکارس نه پدر مادری نه هیچی عکساشم که تو اینستا م ...

🥲💔کاش زودتر پیگیر میشدی هرگز شک نکردی؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
مغازه خریدن ریسکش بالاتره نقد شوندگیش کمتر ....بهتره کارای مستاجر و بگیری دست خودت همسرتون فقط موقع ...

میشه داد اجاره اتفاقا یه مغازه دیدم با ۱ تومن میشه خرید ۵ تومن داد اجاره بازم خوبه حالا حالا نمی فروشم 

خالی
نه عزیزم چند باری زنگ زده بود برا کارای خونه مثل قبض و کولر و اینا

💔هعیی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂