2777
2789
بنظرم باید ختنه نشن تا تکامل پیدا کنه و بزرگتر شه و جلوی زودانزالی رو میگیره

اینکه نظرتون رو بیان کردید یعنی من رو نظرتون نظر بدم یا همینطوری؟

چون من باشم‌مب گم سلامتی بچه ار این قضیه مهم تره در کل 

ولی خب اگرم نظر منو نمی خواستید که چی بگم‌محترمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ک پسرمو ی هفته بعد تولد ختنه میکنم انشالله 

چیه حالا جدیدا جو نه# ب ختنه راه انداختن هر دفعه ی بازی جدید

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

اینکه نظرتون رو بیان کردید یعنی من رو نظرتون نظر بدم یا همینطوری؟چون من باشم‌مب گم سلامتی بچه ار این ...

نن نظر شما خیلیم بجا بود من فقط نظرم رو گفتم اگر هم ناراحت شدین ب بزرگی خودتون ببخشید

حالا اگه اروپاییا میگفتن ختنه خوبه ملت خودشونو میکشتن از هر راهی شده بچه رو ختنه کنن راست میگن مرغ همسایه غازه بعضیا فقط میبینن ی چیزیو دین گفته مخالفت میکنن دلیلش رو هم نمیدونن😂😂

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یعنی تو ۷ میلیارد آدم فقط مسلمونا عفونت نگرفتن بقیه مردا عفونت میگیرن بخاطر ختنه نکردن ؟ سواله ها واقعا برام ، مثلا چرا یه بار دکترا نگفتن این خارجیا بخاطر ختنه نکردن عفونت گرفتن اونا که حتی خودشونو نمیشورن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی