اسمان۱۲۳ مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8502 عنوان پدرنامزدم زنگ زد تاریخ دفاعم رو پرسید | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 47 پست گفت برای دفاعت اگر مایل باشی مارو هم دعوت کن خوشحال میشیم بیایم اونوقت خانواده خودم هیچوقت تو این موارد حامی نبودم مشوق نبودن رشته منو هیچ شمردن و بها ندادن چون مهندسم روم نمیشه خانواده نامزدم رو دعوت کنم چون خانواده خودم نمیان و اهمیتی نداره براشون بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام امروز | 11:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namira89 عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1364 😅❤️ عزیزم به پدرتون هم بگید خودت باهاشون تماس بگیر احساس میکنم خیلی دوست داره باهاش صمیمی بشی مطمئنم میاد جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن ۸ تا ۱۰ کیلو ۲:یادگیری زبان و...
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8502 عزیزم به پدرتون هم بگید خودت باهاشون تماس بگیر احساس میکنم خیلی دوست داره باهاش صمیمی بشی مطمئنم م ... نه دوست نداره بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
namira89 عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1364 نه دوست نداره 😢 جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن ۸ تا ۱۰ کیلو ۲:یادگیری زبان و...