2777
2789
عنوان

پدرنامزدم زنگ زد تاریخ دفاعم رو پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 47 پست
اره وقتی خود پدرش زنگ زده منم حتما دعوت میکنماما میدونم خانواده خودم نمیان هیج دوستی هم ندارم دعوت ک ...

اگه تبریزی من میتونم بیام بعنوان دوست😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوت شون کن بعدم بگو خانواده ت کسالت دارن ویروسه واسه همین نیومدن انقدم ناراحتن 😃ولی گفتی بهشون که ...

خواهر برادر هام نگفتم ولی خب اونا هم دانشجوهستن و شهر دیگه 

داداش بزرگمم کار میکنه باید بیینم به تایم آفش میخوره یا نه 

ولی پدر و مادرم نمیان

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
حتما دعوتشون کن عزیزم اینطوری حس ارزشمند بودن بهشون دست میده و میدونن بهشون بها دادی خودتم حس بهتری ...

چون تماس گرفتن حتما دعوت میکنم 

اتفاقا خیلی خوشحال شدم یه لحظه حس کردم خیلی مهمم 

اخه همیشه خانواده خودم به من حس ناکافی بودن  دادن 

اره وقتی خود پدرش زنگ زده منم حتما دعوت میکنماما میدونم خانواده خودم نمیان هیج دوستی هم ندارم دعوت ک ...

کدوم شهری شاید نزدیک بودی من بیام به عنوان دوست دوستامم میارم🙃

خواهر برادر هام نگفتم ولی خب اونا هم دانشجوهستن و شهر دیگه داداش بزرگمم کار میکنه باید بیینم به تایم ...

سلام شما  هم به پدرومادر خودت بگو هم همسرت............من فکر کنم وقتی بفهمن خانواده مسرت میان خانواده خودت هم میان

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
اونارو دعوت کن بهشون نفهمون که خانوادت نخواستن بیانبگو خیلی خیلی دلشون میخواست بیان کار واجبی پیش او ...

برا خرید نامزدیمم نیومدن 

بهونه تصادف خالم رو اوردن 

با اینکه مشکلی با خانواده نامزدم ندارن باهم رابطه خوبی دارن 

اما همش میخوان با من لج کنن

چون تماس گرفتن حتما دعوت میکنم اتفاقا خیلی خوشحال شدم یه لحظه حس کردم خیلی مهمم اخه همیشه خانواده خو ...

ببین ناراحت نباش من دفاع کردم برگشتم خونه میخواستم تعریف کنم مامانم گفت حالا بزار بعد حرف بزن ماکارونی درست کن من نمیتونم بعد از خونه زد بیرون بره دنبال کارش😂😂

خواهر برادر هام نگفتم ولی خب اونا هم دانشجوهستن و شهر دیگه داداش بزرگمم کار میکنه باید بیینم به تایم ...

به نظرم تو به همه شون بگو اومدن که اومدن 

نیومدن هم حرص نخور میگذره

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️
نه بگو باباجون یک ساعته کلاً دفاع میکنم و تموم میشه دیگه شمارو زحمت نمیدم

یعنی دعوت نکنم؟

اخه بیچاره ها باید مرخصی بگیرن چون من شهر محل تحصیلم با محل زندگی مون فاصلع داره

برا خرید نامزدیمم نیومدن بهونه تصادف خالم رو اوردن با اینکه مشکلی با خانواده نامزدم ندارن باهم رابطه ...

آخی عب نداره فداتشم ناراحت نشو خانواده منم همینن همیشه حس میکنم تنهام

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
نه تبریز نیستم 😅مرسی عزیزم

قربونت

مهندس چی هستی؟