2777
2789
عنوان

مع‌الاسف ما برف نداریم که براتون شعر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 5964 بازدید | 524 پست
اولا که من الکی حرف نزدم اسم ایتا نداریمگفتن چون تو فزوعی و انه علیه شانزدهمین تاپیک زدین پس عضو اکی ...

من پست معدهصعبی رو خوندم گفت مشید همچین چیزی گفته ...

بیخیال منکه واسم مهم نی وقتی رفیق صمیمی خودشون میاد منو تگ میکنه میگه اینم فکرکنم دوستش بوده پا پس میزنه پس من چی بگم

بذاربگن من رفیقش بودم 

ببینم میتونن فیکی یا شما ها ثابت کنن

از چی بترسم وقتی میدونم از خودشون هم صاف ترم من مجبورهم نیستم واسه کسی توضیح بدم 

ولشون مشید اعصاب خودتو خراب نکن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پست معدهصعبی رو خوندم گفت مشید همچین چیزی گفته ...بیخیال منکه واسم مهم نی وقتی رفیق صمیمی خودشون ...

من مهشید اشتباه گفتم تنها گفت 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

من پست معدهصعبی رو خوندم گفت مشید همچین چیزی گفته ...بیخیال منکه واسم مهم نی وقتی رفیق صمیمی خودشون ...

فیکی از من یا شماها**

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

گفتیم اسم اکیپ ما اومده وطبچه ها گفتن دلیلش چیهگفتیم چون با انه و زن ممد قولی بوده فک میکنن فزوعی دو ...

مهشید جان من معذرت میخام پستارو قاطی کرده بودم

که با ما نبودن اون قیمت چون گفتن عضو گروه ما هستن چون با شما دوست بودن

دوست من ک نبوده 

ولی منم نمیتونم بشیم زر زدن های بقیه رو توجیه کنم خشکله

درسته💛

ب تخمم منم دیگه واسم مهم نیس

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب اسمت خودش میگن آورده خشگله😂

بذار بگن اینجا همچی میگن فرقی با خاله زنک های تو خیابون نداره

میخوان همه رو فیک نشون بدن

ولشون

بذار بگن اینجا همچی میگن فرقی با خاله زنک های تو خیابون ندارهمیخوان همه رو فیک نشون بدنولشون

اصلا همه فیک باشن بما چه خوب توام که داری میگی اصلا باهاش دوست نبودی 

آخ من اشتباه گفتم فکر کنم مهشید ازم ناراحت شد😂

@اوج_آسمان    

@معدهعصبی10    

@چرچیلم    

@ملکه455منم    

@ملکه70    

من دیگه عضو اکیپ نیستم منو تگ نکنید

بهترینا سهم دلاتون

خواهشا دلیلشو نپرسین

❤❤❤❤

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40