بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودت خجالت نمیکشی واقعا؟هرکی تو مجازی عکس بزاره هرزه هست ایا؟بنظر تو همه کورد ها از گزاشتن عکس تو مج ...
اینکه کورد نیست . کسی هم غلط میکنه هر گوهی که هست خودشو کورد جا بزنه . م. هم از اول با کسی کاری نداشتیم . آخه من به هیکل جذاب یه کوتوله چه حسادتی باید بکنم ؟
یعنی چی هرکس کورده محجبست و عکس تو مجازی نمیزاره ؟
اولین باره همچین دری وری میشنوم
ما کوردا که توی مجازی عکس مبزاریم شما کورد هارو نمیدونم
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
ماهم میزاریم عزیزم ولی مگه عروسی و جشن باشه با لباس محلی هم میزاریم نه با این ژست و لباس.
خب مگه شما هر جوری باشین بقیه کورد ها هم حتما همینجورین؟
الان من عکس با لباس های معمولی توی مجازی میزارم ، دختر عمم با لباس های باز ، دختر داییم محجبه هممونم کورد کرمانشاهیم چه ربطی به قومیت داره آخه
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!