2777
2789
چهار تا اینجوری نی نی سایت رو به گند میکشن

عزیزم یکم مراعات کن

من عکس اسی رو ندبدم اما اینجا هزاران نفر عکس اندامشون میزارن

بنظر الکی حساس شدی

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسودن ولش کن بزار

والا چهره که خدا داره هکلی که خدا داره جای حسودیت داره عزیزم یکی میاد اینجا همه باهم میرن میشینن راجب خانواده شوهر حرف میزنن غیبت میکنن که خوبه به به چه چه هست ما که عکس خودمونو گذاشتیم دعوا میکنن والا سنی ازشون گذشته بخدا

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

خداروشکر که میفهمی عزیزم ...منطقی نگاه کن نمیپریم بهت

من نگفتم شما داری میپری به من اما اینکه داری میگی عکس گذاشته ببینن هکلش خاصه یا نه اصلا قشنگ نیست حرفت ماشالا میگن کوردا با مراممن هاااا قزیم جان

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

والا چهره که خدا داره هکلی که خدا داره جای حسودیت داره عزیزم یکی میاد اینجا همه باهم میرن میشینن راج ...

بخوا ایمه حسودیمان نکردیه😂😂

تو ایژی سنه ولیمان گذشتیه من خوم ۲۲سالمه نازارکم طرفدار حجابیش نیم ولی همچین عکسه دانیته سایت عمومی بخوا درس نیه اویژه بو کورد

کردستان✌🏼🕊️