2777
2789
عنوان

نازایی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 82 پست
فدات گلم نه اینا فکر میکنن بچه حلال همه مشکلات هست فقط بچه باشه مهم نیست بقیه چیزها سرجاش هم نباشه

ببین عزیزم خدا از همه داننده تر و آگاهتره و جواب دل های شکسته و اوناییکه دل میشکنن رو میده...اون کسیم که این حرفو زده ببین دل چندتا ادمو شکونده...فقط لبخند بزن و رد شو

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ وقت اینطوری راجع به  کسایی که قستشون نشده بچه دار بشن فکر نکردم خواست خداست صلاح میدونه به یکی بده و به یکی نده حکمت و مصلحتش رو خودش بهتر از از هر کسی میدونه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
حرفش درست نبوده ولی بنظر منم هنر و قدرت یه زن به بچه دارشدنشه

ن حرف اون خانم ن حرف شما. هیچکدوم درست نیست

چون بچه اوردن جز هنر ها نیست.

انشآلله هر کی نداره خدا بهش بده همچنین استارتر عزیزم

لایک نکن خیرشو ببینی
چطور هنر نیست!یه زن یه انسان خلق میکنه🙂

زن خلق نمیکنه خدا خلق میکنه.

و جز طبیعت یک انسان جنس مونث هست ک بچه بیاره خدا این رو تو بدن همه زنا افریده

حالا یه عده ای ک نمیتونن  بچه دار بشن مشکلاتی دارن ک نیاز ب درمان و... داره. 

و این جز هنر نیست ک بگیم خانومایی ک نتونستن بچه بیارن هنر نکردن.و این هنره ک بقیه میتونن بیارن

لایک نکن خیرشو ببینی