نوشته یه نفر کسی که ناراست از حصیر کهنه هم بی ارزش تر هست جالبه حتی به روایت ربط داد
شاید اون خانم اصلا درک نکرد چی گفت فکر نکرد چقد تو اون گروه خانم هست بچه دار نمیشه دلش با این چند تا کلمه من به درد میاد از جمله خودم واقعا قلبم به درد اومد
مواظب کلماتمون باشیم شاید ناخواسته خنجر میزنیم یا تیشه به ریشه طرف میزنیم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم میگم ما خودمون الان بچه یه خانواده ایم چیکار کردیم برایپدر و مادر بچه خودمون چیکار کنه برای خودم ...
والا بخدا من انقدر زن بچه دار دیدم که هر بلایی بوده تا خیانت سرش اومده تا دلتم بخواد زن بی بچه دیدم که خیلی زندگی عالی ای دارن
البته اینو گفتم که بدونی اوناییکه بچه دارن بیچاره ترن...اونیکه بچه ندارهیدونه غصه داره، اونیکه بچه داره هزارتا غصه..ایشالله خدا زوده زود یه نینی خوشگل بزاره تو دلت
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
دم پدر شوهرت گرم خدا عمر با عزت بهش بده خودش یه تنه جلوی یه جنگ خانوادگی رو گرفته
داییمه خخ خواهر شوهرم نیس همیشه منو میزنن تو سرش زور بهش داره حالا من یه بار سقط داشتم ناخواسته. رفته همه جا گفته چهارتا بچه سقط کرده دوتا دوقلو خخ اصلا برام مهم نیس بخدا پدرشوهرم میگه فقط بگین اگه قرار بچه ای بهمون بده خدا بشه درد برامون غصه و اینا هی نده