2777
2789

من به شدت کمبود محبت دارم 

نه از خانواده 

از شریک عاطفیم 

دلم میخواد به هیچ عشقی توی این دنیا حسرت نخورم 

حتی عشق های اشتباه 

انتخاب درست هم که آدم بالاخره کف دستشو بو نکرده اون به شانسه که کی سر راهت قرار بگیره 

اونایی که قبلا کمبود عاطفی داشتید ولی خوب شدید لطفا یدونه راهکار مناسب بهم بدید 

ممنونم ❤

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

هیچ وقت عادت نمیشه همیشه این حس اذیتت میکنه یه روزایی کمتر یه روزایی بیشتر 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو اعتماد بنفست بیشتر کارکن 

خودت خودت رو دوست داشته باش

خودت رو اولویت زندگیت قرار بده 

مناسبت ها واسه خودت کادو بخر🙂مثلا من روز مادر واسه خودم کادو میگیرم 😃

کارهای رو انجام بده که خوشحالت میکنه

همه ما نیاز داریم ک یکی دوسمون داشته باشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
رو اعتماد بنفست بیشتر کارکن خودت خودت رو دوست داشته باشخودت رو اولویت زندگیت قرار بده مناسبت ها واسه ...

نه میدونی چیه 

با خودم میگم کاش شوهرم به جای خودم این کارارو برام انجام بده 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

نه میدونی چیه با خودم میگم کاش شوهرم به جای خودم این کارارو برام انجام بده

شما براش انجام بده و محبت کن تا اونم یاد بگیره 

اگر انجام دادی اما اون بازم مثل قبل بود شما خودت واسه خودت انجام بده 

عزیزم درکت میکنم من بخاطر همین احساس بد افت تحصیلی کردم 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

احتمالا خود ‌‌‌شماهم در ابراز عواطف و احساسات به دیگران دچار سردی شدین. 

تمرین های راحتش شروع کردن با پیام دادن جملات احساسی جدید وابراز کردنه احساسات خودتون هست. 

گرچه زن براساس طبع‌ش باید دوست داشته شود یعنی مورد نازو توجه  قرار بگیره.

برخلاف مرد که طبعش اقتضا می کنه تمنا و خواهش کنه 

پارتنر تون باید به این نکته توجه کن

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب