جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مادرشوهر من بی اجازه میاد تو خونه ام از خواب بیدارم میکنه امروز در زد باز نکردم خودش اومد داخل تو اتاقم دید خوابم صدام زد منم اصلا ب رو خودم نیوردم
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
من اگه زنگ بزنه جواب ندم که خیلی کم پیش میاد جواب ندم،وقتی بهش زنگ بزنم میگه ببخشید دخترم حتما بدموقع بهت زنگ زدم که نتونستی جواب بدی،کلا خیلی فهمیده و باشعوره منم خیلی دوسش دارم،حتی هفته ی پیش با زنگ زدنش شد فرشته ی نجاتم،ولی سعی میکنم در هر شرایطی جواب بدم تماساشو مگه اینکه متوجه تماس نشم
[QUOTE=364382706]یا خدااااا این دیگه چجورشه!!!شوهرت چیزی نگفت به پدرش؟؟؟؟[/QUOTEمن خودم به مادرشوهرموخواهرشوهرم گفتم امابه دل نگرفتم چون پدرشوهرم ادم خوبیه روقصدوقرض میدونستم اینکارونکرده ادم خیلی ساده ایه ولی این موضوع باعث شددیگه مستقل بشیم ولی ناراحتم حقیقتانشدم چون میدونستم چجورادمیه