2777
2789

امروز راجب شوهر هاست 

ی روز یهو همه با شوهراشون دعوا میکنن

ی روز همه با مادرشوهراشون دعوا میکنن 

چرا یهو ی موضوع انقد زیاد میشه انگار کائنات تو سایتن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

عزیزم این سایت مافیا داره

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

😅

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجمیع میکنن تو یه روز میزنن که همون روز به همشون رسیدگی شه دیگه وقت بقیه برا روزای دیگه گرفته نشه 🤭🤭🤭🤭

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
تجمیع میکنن تو یه روز میزنن که همون روز به همشون رسیدگی شه دیگه وقت بقیه برا روزای دیگه گرفته نشه 🤭 ...

والا همه دارن زن هاشونو بیرون میکنن 

البته اگه خودم شب تاپیک نزنم بیرونم کرده😂😂😂استغفرالله 

ببین مثلا یه نفر ک راجع مادرشوهرش میگه بقیه هم درداشون یادشون میفته اونام تاپیک مادرشوعرشونو میزنن

و همینطور موضوعات دیگه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
والا همه دارن زن هاشونو بیرون میکنن البته اگه خودم شب تاپیک نزنم بیرونم کرده😂😂😂استغفرالله

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

موج نی نی سایته 

به محض اینکه یه موضوع پربازدید بشه داغ دله همه تازه میشه بینشون هم یه مشت دروغگو سوراخ دعا رو پیدا میکنن و شروع میکنن قصه گفتن 

موج حجاب موج جاری موج خواهر شوهر لخت بشو کم لباس بپوش موج برادرشوهر کتک زن موج بیش فعالی موج حس ششم موج جن دیدن موج کتکاری موج میزبان خسیس موج مهمون پررو موج شستن پی پی بچه توسینک اری یا نه موج بچه شوهر روچکار کنم موج یه مرغ واسه چند نفر بسه  شاید باورت نشه موج حلیم با شکر و نمک یه روزی اینجا سالار تاپیک هابود خیلی جدی تحلیل علمی گوترشی میکردن تا ثابت کنن اون یکی اشتباه میخوره خخخخ  خلاصه  هرروز سایت رویه موجی هست سرگرمیم دیگه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بدترازهمه اینکه مادر پدرهاشونو به الفاظ بد صدا میزنن برای یه دلیل بیخودی وهمه تاپبکها همین میشه

همه هم مظلوم شدن شوهرت بیرون میکنن اینا با گریه میرن تازه میگن عاشق شوهراشونن و...مردا هم خاله زنک شدن آخه آدم انقد بیکاره بشینه با زنش بحث و دعوا کنه بابا احترام بذار دیگ