2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست
عزمزمه سنتم کم نبود محبت تنها دلیل ازدواجت بود؟ خونه پدرت یعنی ناتو نمی‌کشیدم یعنی سالی دوبار سرتا پ ...

اتفاقا از لحاظ مالی تامین تامبن

ولی پدرم برادرام کتکم میزدن هیچ جا حق نداشتم برم

به خداوندی خدا هفته ی سه بار میرفتم حموم مادرم

میکفت چیه اتیشی شدی

منم از یکی خوشم اومده ۳ سال ازم کوچیک تره ، تلنگر بود امیدوارم همه چی برات روشن شه

ولی طرف من مطمئنم بد ذات نیست 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیانت کنم؟؟ بخدا از تمام مردا حالم بهم میخوره ابن که مثل بت بود برام این شد....

دوتاتون 

جدی میگم طلاق بهتره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اصلا شخصی نیست گلم شما هرجور مایلید فکر کنید چه ۴سال چه ۱سال چه ۱۰ سال باور کن مردا اینو میزنن تو سر ...

اون مشکل شخصی یک نفره به همه نمیشه تعمیم داد ما دور و اطرافمون پر از مواردی که خانما چندسال بزرگترن هیچ مشکلیم ندارن

مرتیکه هوایی شده دلش جای دیگه پرکشیده وگرنه چشماشو باز میکرد از اول به زور که زنش ندادن

یاد رمان بامداد خمار افتادم 

چقدر قشنگ بود 

کاش همه درس بگیرن از تاپیکت عزیزم❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

عزیزم ۴ سال بزرگتره نه ۴۰ سال که حس مادر بودن بگیرهخواهشاً نظریه های شخصی و اشتباه ندین

شخصی دیگه مگه من برای تو پیچیدم این اتفاق بهرحال برای من افتاده حالا میخای پند بگیر یا اندرز

مشکل همینجاست. اگه خانواده ها خوب باشن دختراشون انقدر مفتی عاشق کسی نمیشن.

نه گلم به خانواده ربطی نداره؛دختر وقتی عاشق بشه کور و کر میشه و دیگه خانواده نمیتونن کاری کنن.من تو یکی از آشناها دیدم خانواده هرکاری کرد تا چشم های دخترش رو باز کنه ولی نتونست؛آخرش پدر و مادر با گریه مجبور به وصلت شدن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻