2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 169 پست
ازدواج با خانواده ای که از لحاظ مالی و رفاهی از خانواده خودت پایین ترن خیلی اشتباهه،منم واقعا دارم ا ...

دقیقاااا خانوادم بشدتت ثروتمندن خانواده این مرتیکه تحت پوشش کمیته ان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه شما دال بر وجود شکست در ازدواج ۸۰ میلیون نمیشهاگر با عقلاانیت و درست همراه باشه سودش برای زن و ...

شما آقا هستی خیلی این مسائل خانومانه رو درک نمیکنی

دقیقا همین هست که استارتر گفت

من هم شرایط مشابه رو تجربه کردم

هر آدمی باید با همسطح خودش ازدواج کنه وگرنه این کاستی ها برای خانم تبدیل به کینه میشه

مگر اینکه زندگی میشرفت کنه و در آینده برای خانم جبران بشه

شغل ندارماون احمق وانت داره باهاش کار میکنه میگه ام دی اف کارممیگه تو اژانسم میگه.... نمیدونم تو هیچ ...

چرا شغل نداری به امید کی نشستی ؟ قبول کنید بعضی وقتا مقصر خودتونین نه تلاشی نه حرکتی لااقل با سیاست پیش برو پولاش و بگیر طلا بخر 

دیگه شما خیلییی از همه چی گذشتی 

بعد تازه با کسی ازدواج کردی که از خودت۴سال کوچیکتره😐😐

من نمیگم مشکلی داره نه اصلا مشکلی نیست ولی مردا همینطوری عقلشون از ما خانوما کمتره بعد تصور کن یکی باشه که از خودتم کوچیکتر باشه دیگه واویلاست 🤦🤦🤦

تجربه ایشون مفید فایده س برای دخترایی که فکر میکنن از خرج و طلا و مهریه بگذرن کار درستی میکنن نمیدون ...

فک میکنن مردا بع چشمشون میمونه اخرش که این عن منو طلاق میده میره یکی میگیره سرتا پاشو طلا میگیره

عزیزم دو راه بیشتر نداری با شوهرت صحبت کن بگو بیا از این به بعد درست زندگی کنیم وزندگیمونو بسازیم کسی ما رو مجبور نکرده بود ما خودمون خواستیم حتی اگه باهات حرف نزد شما حرفاتو بزن اگه دیدی روال قبل رو میره راحت برو دنبال طلاقت از هیچی نترس جوونیات داره میره روزی آدم دست خداست 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
عزیزم دو راه بیشتر نداری با شوهرت صحبت کن بگو بیا از این به بعد درست زندگی کنیم وزندگیمونو بسازیم کس ...

من زنم منم غرور دارم ناز دارم من زنم زن مرد نیستم من نمیخام مرد باشم چجوری بهت بگم؟ حس ناکافی بودن بهم میده

من نقش شوهر دارم براش میفهمی چی میگم؟

خدا خیرت بده که تجربت رو در اختیار بچه های سایت قرار دادی 

وقتی میگن اختلاف سنی مهمه نگین نههه مخصوصاا برای مردد که نان اوره خانواده است! 

وقتی میگن به تصمیم و نظر خانواده هاتون احترام بزارید نگینن نهه ما میدونیم چخبره اونا هیچی حالیشون میست درصورتی که اونا کوهی از تجربه هستن و فقط با دیدن ی نفر میتونن بفهمن که چخبرهه ....

بعد تازه برا اون یسریایی که موافق ازدواج سفیدن هم امیدوارم درس عبرتی بشه که بدونن وقتی بدون هیچ تعهدی و هیچ وظیفه ای مردی بات اومد زیر ی سقف تورو بخاطر ی چیز دیگه میخواد و بعدش در میره از همه چی 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹