2777
2789
عنوان

عقده ای های نی نی سایت

129 بازدید | 18 پست

چرا نی نی سات پیگیری نمیکنه؟

هنوز نسل اینای ک تو نی نی سایت ول میگردن تو تاپیک بقیهدشات میگیرن مسخره میکنن تموم نشده

حتی ترحم نمیش ب این عوضی هاداشت ی سری اذم بدبخت بیچاره کمبود دار هستند 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا زندگی واقعی شون هم همینطوریه 

خیلی دیدم ازشون هم اینجا هم واقعی 

زیاد بهشون خرده نگیر اگه خود واقعی شون رو ببینی دلت براشون میسوزه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

خخخخ اره وای کاش یا تاپیکامون راحت حذف کنن یااینجور کاربرایی ک این حرکات میکنن رو زود تعلیق کنن

ادم میبینی هفته پیش  ی مشکلی داشتهرتاپیک زده مشکل حل هم شدههه

این هفته هم باید حرصشو بخوره ک یکی یاداوری کزده و طعنه زده

اینا زندگی واقعی شون هم همینطوریه خیلی دیدم ازشون هم اینجا هم واقعی زیاد بهشون خرده نگیر اگه خود واق ...

ی شات میده بقیه هم مبشینن مسخره کردن و خنده نی نی یار هم هیچ ب هیچ 

ی شات میده بقیه هم مبشینن مسخره کردن و خنده نی نی یار هم هیچ ب هیچ

بهشون توجه نکن 

امضا من رو بخون

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
شما چی گفتین که این جوابو بهتون داد؟

گفتم من زفتم بیرون چندتا عملی دیدم همشون شبیه هم بودن 

حالم بد شد خیلی افراطی عمل میکنن

اینم رفته گشته تو تاپیک هام اینو پیدا کرده نوشته عقده ای هستی خودت عمل نکردی بدببهت بیچاره ای و بقیه هم خنده و مسخره

گفتم من زفتم بیرون چندتا عملی دیدم همشون شبیه هم بودن حالم بد شد خیلی افراطی عمل میکنناینم رفته گشته ...

چقد بیکارن من برم تاپیکی ببینم نوشته مشکلم یا عکسمو تاپیک قبل برید ببینید واقعا حسش نیست میام از تاپیک بیرون اینا میرن یکی یکی تاپیک بقیه رو چک میکنن

@niniyar_1 ‍ _1@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5

سلام لینک پست یا تاپیکشون؟

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

شما چی گفتین که این جوابو بهتون داد؟

ایشون به همه کسایی که عمل کردن توهین کرد اونم جوابشو داد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ایشون به همه کسایی که عمل کردن توهین کرد اونم جوابشو داد

من هیچ توهینی نکردم یک توهینم شات بگیر بده 

اینکه بدم میاد از عملی ها توهینه

اینقدر خودتون رو حال بهم زن تر دیگه نکنید