2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 190 پست
اسی دقیقا بااین خانم موافقم اگه تنهامشکلش همینه بجنگ ببرش مشاور هرطور شده جدانشو ولی اخلاقشو عوض کن

خیلی جنگیدم.میکه مشاور نمیام .میگه مشاور میگه سازش کن منم نمی‌خوام سازش کنم با خانواده تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهترین شوهر جهان هم بود نباید بخاطرش قید خانوادشون بزنه...اونا بزرگت کردن بعد یکی پاشه سر هیچ و ...

یعنی قهر کنم برم خونه بابام تا راضی بشه ؟ 

آخه میگی اگه رفتی باید از بچه و همه چیرت بگذری تا طلاقت بدم و من کوتاه بیا نیستم 

اصلا بهترین شوهر جهان هم بود نباید بخاطرش قید خانوادشون بزنه...اونا بزرگت کردن بعد یکی پاشه سر هیچ و ...

یعنی قهر کنم برم تا راضی شه ؟

آخه خودش میگه راضی نمیشم و اگه رفتی باید قید بچه و همه چیزت رو بزنی تا منم طلاقت بدم 

دقیقا شبیه مشکل تو بوده دو سه سالی کلا خودش اصلا نمیومد من میرفتم اون نمیومد حتی عیدا بعدا دیگ ب من ...

ممنون عزیز دلم از توضیحاتت...منم حالا نه مثل شما ولی تا حدودی ناخواسته شده به خودم و خونه نرسم ولی همسرم دلش نمیسوزه و میگه از تنبلی ت هست 

غلط کرده حیون کثیفمگه مملکت قانون نداره اگه تو خونه زندانیت کرد میتونی ازش شکایت کنی دست دخترتو بگیر ...

عزیزم شما معلومه خیلی دلسوزی تو رو خدا کمکم کن .من باید جریت پیدا کنم خیلی ترسو ام 

بابا دارن حرف چرت میزنن یعنی چی طلاق بگیر میگی همه جوره خوبه باهاش حرف بزن خب

حرف زدم کوتاه نمیاد و همه جوره حق رو به خودش میده ..به داداشش گفتم بهش زنگ زد اصلا جواب داداشش رو نداد 

یعنی قهر کنم برم تا راضی شه ؟آخه خودش میگه راضی نمیشم و اگه رفتی باید قید بچه و همه چیزت رو بزنی تا ...

خب چون تو رو شناخته میترسونتت..بزا پا قهر و مهریه و دوری بچش بیاد وسط بعد ببین همین قد زبونش درازه یا ن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم شما معلومه خیلی دلسوزی تو رو خدا کمکم کن .من باید جریت پیدا کنم خیلی ترسو ام

تورو همین امروز اسنپ بگیر هرچی طلا و پول داری کارتات تمام مدارک شناسایی خودت و دخترت سند ازدواج همرو بردار برو خونه بابات اومد در خونه بابات زنگ بزنید مامور بیاد۱۱۰ یکی باید جلو این وایسه نگران دخترتم نباش تا هفت سالگی کسی نمیتونه ازت بگیرش

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

این اشغالو چجوری پیداش کردی؟

خیلی اشتباه کردم ازدواج م کلا اشتباه بود ...من خیلی دخترساده ای بودم خیلی ...و اهل دوستی و اینا نبودم ولی همسرم بهم ابراز محبت کرد و باهاش دوست شدم و آخرم به زور خانوادمو مجبور کردم با اصرار که رصابت بدن با ازدواج م اونا صدرصد ناراضی بودن ولی بخاطر عشق مزخرف من قبول کردن