سلام دوستان ...شش ساله ازدواج کردم و شوهرم بنا به دلایل مالی و اینکه میگه خانوادت بین تو و خواهرت فرق گذاشتن قطع ارتباطم کرده با خانواده .الان سه ساله که قطع ارتباطم و چند ماهه که حتی تلفنی هم حق ندارم حرف بزنم و کلا خطمم عوض کرده .چیکار کنم بنظرتون ؟ یه دختر سه ساله هم دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما معلومه خیلی دلسوزی تو رو خدا کمکم کن .من باید جریت پیدا کنم خیلی ترسو ام
تورو همین امروز اسنپ بگیر هرچی طلا و پول داری کارتات تمام مدارک شناسایی خودت و دخترت سند ازدواج همرو بردار برو خونه بابات اومد در خونه بابات زنگ بزنید مامور بیاد۱۱۰ یکی باید جلو این وایسه نگران دخترتم نباش تا هفت سالگی کسی نمیتونه ازت بگیرش
خیلی اشتباه کردم ازدواج م کلا اشتباه بود ...من خیلی دخترساده ای بودم خیلی ...و اهل دوستی و اینا نبودم ولی همسرم بهم ابراز محبت کرد و باهاش دوست شدم و آخرم به زور خانوادمو مجبور کردم با اصرار که رصابت بدن با ازدواج م اونا صدرصد ناراضی بودن ولی بخاطر عشق مزخرف من قبول کردن