2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 194 پست
اسی دختر عمه م شوهرش مثل همسر شما بود دوتا پسرم داشت بخاطر بچه هاش موند همسرش حتی نمیزاشت تلفنی با م ...

خدا لعنت کنه شوهرشو که انقد زور میگه مگه اسیر برده خدا ازش نگذره

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شوهرمن خودش خانواده مو دعوت میکنه میریم بیرون وای منم نمیتونم

اصلشم همینه. اینا توی سایت دیوونن بخدا که طرف شوهررو گرفتن میگن چه میدونم خانوادت شوهرته و فلان. همین شوهر خدای نکرده دوروز دیگه خیانت کنه پشت وپناه ادم کجاست؟ خانواده!!!! امیدوارم استارتر هیچوقت از خانوادش به خاطر یه مرد نگذره 

شرایطتت رو درک میکنم گلم خودم دوهفته است درگیرم شوهرم الکی با داداشم و خواهرم قهر کرده.. میگه خودت ب ...

باز شرایط شما خیلی از من بهتره عزیزم ...من میگم کلا با کل فامیل حتی حق ندارند شماره منو داشته باشن 

خیلی کم فقط به بابام و خواهرم ماهی یکبار ...خیلی کله شقه فقط باید حرف حرف خودش باشه

وای لجبازه 

خیلی بهش سواری دادی و کوتاه اومدی. بنظرم یروز دخترتو بردار برو خونه بابات بگو تا درست نشی نمیام خودش یه حرکتی میزنه شکایتم نمخاد بکنی

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

دخترم صبر داشته باش به خاطر بچه ات دخترم خیلی مثل شما ب.وده

آخه تا کی صبر سه ساله دارم صبر میکنم هر روز بدتر میشه که بهتر نمیشه ...اوایل تلفنی حق داشتم حرف بزنم ولی الان حق اونم ندارم 

آره درست میگید ..تازه بگم خانواده م از نظرات دیگه بهش کمک مالی کردن ولی اصلااااا خوبی ها رو نمیبینه

اگه واقعا اینطوره خانوادت برن شکایت کنن برای پولی ک بهش دادن تا این آقاشایدسرعقلبیاد

ببین فقط اینو بدون هیچچچ مردی انقد ارزش تداره ک قید خانوادتو بزنی اون نمیخاد نیاد ولی حق نداره حداقل هفته یبار نزاره شما بری...خدایی نکرده تصور کن یروز یچیزیشون بشه بعد عذاب وجدان نداری ک نرفتی؟ میخای دور از جونشون بعد ک نباشن بری؟ قاطع باش شده برو قهر ولی تا راضی نشده برنگرو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یه بار درست حسابی بشین باهاش صحبت کن بگو واقعا این موضوع منو اذیت میکنه من از لحاظ تورو میخوام و دوس ...

ن یه بار .هزار بار صحبت کردم من همه راه ها رو رفتم عزیزم صحبت کردن همه مدله.. مشاوره رفتن ..ولی فایده نداشته ناامید شدم از درست شدن همسرم و الان بین دوراهی موندن و رفتنم بخاطر همین تاپیک زدم اصلا به همین دلیل عضو سایت شدم 

به خاطر خانوادت بچتو فدا نکن مادر من به خاطر خانوادش از بابام جدا شد الان همه رفتن پی کار خودشون اون ...

اسی دقیقا بااین خانم موافقم اگه تنهامشکلش همینه 

بجنگ ببرش مشاور هرطور شده جدانشو ولی اخلاقشو عوض کن