2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 187 پست
وای عزیزم منم یه عمه دارم شوهرش دقیقا مثل شوهر شماست و بهش گفته با همه باید قطع ارتباط کنه حتی وقتی ...

ای وای پس مثل منه...چرا جدا نمیشه ایشون ؟ من کاملا شرایط جدایی رو دارم خانوادم حمایت م میکنن هم مالی هم اونجوری فقط مشکلم دخترم هست و ترس از دست دادنش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای پس مثل منه...چرا جدا نمیشه ایشون ؟ من کاملا شرایط جدایی رو دارم خانوادم حمایت م میکنن هم مالی ...

عزیزم عمه من آدم ترسویی هست و از طلاق می‌ترسه بعد دوتا هم بچه داره بخاطر اونا هم هست که جدا نمیشه.

عزیزم عمه من آدم ترسویی هست و از طلاق می‌ترسه بعد دوتا هم بچه داره بخاطر اونا هم هست که جدا نمیشه.

پس دقیقا مثل من ...برادر زاده ندارم وگرنه فکر میکردم عمتم

منم خیلی ترسوام اصلا از طلاق میترسم از اینکه شوهرم میخواد چیکار کنه بعدش...چجوری باهام رفتار کنه ...بچه رو ازم بگیره...ترسا احاطه کردن منو و نمیزارن درست فکر کنم و تصمیم بگیرم 

ای وای پس مثل منه...چرا جدا نمیشه ایشون ؟ من کاملا شرایط جدایی رو دارم خانوادم حمایت م میکنن هم مالی ...

این مردی که تو توصیف کردی طلاقتم بده فکر نکنم دخترتون بده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
از یه طرف حق با شوهرته و از یه طرف حق با خودته

شوهرش هیچ حقی نداره، ب اون چ ربطی داره خونواده ب دخترشون چی داده با چی میخواد بده؟ گدا زاده های پرنسس

مجازات تو همین بس، که من دیگر تو را آنطور که می دیدم، نمی بینم!

بنظرمن توی این دنیا خانواده باید اولویتت باشن.باهاش حرف بزن بگو اگه من نرم‌خونه مامانم اینا توام نباید بری حتی تلفنی ام قط‌ارتباط کنی

بعدشم وقتی خونه نیست زنگ بزن حرف بزن با خانوادت

بهشونم بگو تماس نگیرن بعدا

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️