یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من به هیچکدوم از خانواده شوهرم زنگ نمیزنم ولی اونا همگی حتی جاریام با هم در تماسن من ادم درونگرایی هستم بعد از احوالپرسی واقعا حرفی برا گفتن نداشتم پس ترجیح دادم اصلا زنگ نزنم در عوض اونام ی زنگ ساده نمیزنن توقعی هم ندارم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
منم همین طوریم زن عموی شوهرم همش زنگ میزنه امار خونه مادرشوهرمو در بیاره ازش بدم میاد
مادرشوهرم بین منو عروساش و حتی بچه منو بقیه فرق میزاره حالم بهم میخوره دیگه
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نمیدونم من کلی بهش کمک کردم کلی زحمتکشان اصلا به چشش نمیاد کثافت تازگی اینجوری شده
من قبل بچه دار شدن کلی کمک میدادم الان نه
چندسالته و کجایی