2777
2789
عنوان

اسم و فامیل دوستمو خواست

122 بازدید | 24 پست

داشتم دوستمو نقد میکردم گفتم اعصابمو خورد کرده‌..اونم ورداشت گفت اسم و فامیلش چیه ..گفتم چکار اسمش داری..بعد پرسید مطلقس بیوس یا شوهر داره..گفتم بتوچه..نکنه میخای دوست شی باهاش.دیگه تا دیشب با من بد برخورد میکرد ک چرا نگفتم اسم و فامیل طرفو😐جدی چرا میخاست بدونه..مثلا پارتنره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی واسه چی میخاست..نکنه میخاسه بگرده تو فالورام پیدا کنه یا بزنه اینستا پیداش کنه رل بزنه باهاش..پس ...

اره میخواد پیجشو پیدا کنه

چندوقته باهمین

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اره میخواد پیجشو پیدا کنهچندوقته باهمین

یکی دو ماهه.بعد پیدا کنه چکار کنه..منم پیج رفیقاش فالو کنم برم رفیق شم باهاشون یا ازش بپرسم چ ادمیه..شایدم رفیق هست با دوستم میخاد ببینه همونه..چون من گفتم دوستم دوس پسرای قبلیمو دزدیده چند بار اینم عصبی شد

یکی دو ماهه.بعد پیدا کنه چکار کنه..منم پیج رفیقاش فالو کنم برم رفیق شم باهاشون یا ازش بپرسم چ ادمیه. ...

عزیزم دوست پسرت متاسفانه هول هست

دوماه دیگه وابسته تر میشی هرجمعی میری دختر خوشگل باشه باید حرص بخوری نره ایدیش بگیره دیگه نمیتونی راجب دختری باهاش ح بزنی چون سریع عکس و اسمشو میخواد

من تجربه داشتم میدونم

بهتر از تو پیدا کنه میزاره میره

اگر مرد بود سر یه اسم باهات قهر نمیکرد

فقط خدا کمکت کنها

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
عزیزم دوست پسرت متاسفانه هول هستدوماه دیگه وابسته تر میشی هرجمعی میری دختر خوشگل باشه باید حرص بخوری ...

یه شهر دیگس..ولی گمونم با چندتا تو پیجم رفیقه میخاد ببینه کدومه