2777
2789

دوستان مبخوام دلو بزنم به دربا ۳۰تومن از طلامو بفرشم 

ی اتاق اجاره کنم ۲۵تومن رهن .

میز ناخن و تخت مژه بگیرم حدودا ۲۰تومن میشه.

نیرو بگیرم کار شروع کنم

یا اینکه طلا نفروشم برم ی جا ماهی ۷تومن حقوق ثابت از فروشندگی بگیرم؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید ❤️

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین کارو میکنی سریع تبلیغات کن مدل رایگان بگیر سره سال نشده با سودش پوله طلاها برگشته

یعنی کار اشتباهی نیست?

اخه طلامو تازه خریدم ۳تومن اینا ضرر میکنم 

بنظرت اگه میرو بگیرم خودمم کار کنم در میارم?

عزیزم اگه میدونی تو شهری هستی که کشش و داره حتما همین کارو کن ولی اگه خودت بلد بودی خیلی خوب میشد

خودمم لاینای دیگه ارو بلوم اما اونحارو فقط واسه مژه و ناخن گرفتم .

هعته دبگه قراره اموزش مژه ببنم

یعنی کار اشتباهی نیست?اخه طلامو تازه خریدم ۳تومن اینا ضرر میکنم بنظرت اگه میرو بگیرم خودمم کار کنم د ...

نه عزیزم کار میکنی در میاد . یکی از دوستای من اول توی آرایشگاه میز گرفت بعد که کارش راه افتاد زیر زمین خونه رو یه میز گذاشت انقدر خوب دراورد نمیدونی زیرزمینو چجوری بازسازی کرد . شک نکن یه بسم الله بگو برو تو کارش 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم کار میکنی در میاد . یکی از دوستای من اول توی آرایشگاه میز گرفت بعد که کارش راه افتاد زیر زم ...

مرسی که بهم امید دادی اخه خیلییی استرس دارم بابتش🙏🏼😊

خودمم لاینای دیگه ارو بلوم اما اونحارو فقط واسه مژه و ناخن گرفتم .هعته دبگه قراره اموزش مژه ببنم

خب پس شروع کن قطعا موفق میشی 

خانوم خودت میشی کار واسه خودته اصن حس خیلی خوبیه 

تو این دوره زمونه مردم از شکمشون میزنن ولی از قر و فرشون نه

مرسی که بهم امید دادی اخه خیلییی استرس دارم بابتش🙏🏼😊

به قول همسرم موفقیت همیشه اون طرفه ریسکه. همیشه زندگیمونو همینجوری برده جلو استرس داشتیم ولی موفق شدیم پیشرفت کردیم . 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40