2777
2789

پسرم 1سال و 3ماهه اس ابریزش داشت میتونم هر12 ساعت شربت سرماخوردگی  بهش بدم؟یا باید حتما هر8 ساعت باشه؟اخه الان خوابه دلم نمیاد بیدارش کنم میخوام راحت بخوابه تا بیدار شد سرحال باشه

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارو چی هست من که سیتریزن همیشه جابجا میکنم ساعت اما عفونت خشک کن و تب بر بهتر ساعت  باشه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
دارو چی هست من که سیتریزن همیشه جابجا میکنم ساعت اما عفونت خشک کن و تب بر بهتر ساعت باشه

شربت سرماخوردگی کوریزان میدم...سیتریزین اثر نمیکنه برا آبریزش 

سلام عزیزم هرموقع بیدار شد بهش بدید یه پماد ب ب کلد ، خیلی سال پیش گرفتم برای ابریزش بینی خیلی خوبه میزنم زیر گردنش و ابریزش قطع میشه دیگه دارو کمتر میدم ولی اگه تب داره و دلتون نمیاد بیدارش کنید بالاسرش باشید و با پارچه ی خیس گرم بزارید روی شکم و دست و پاش که تبش بالا نره .

پسرم خیلی بد تب میکنه و تا ۳۹ و ۴۰هم میره با استامینوفن و شیاف هم تبش پایین نمیومد بالا سرش بودم و پارچه میزاشتم یا دستام را خیس میکنم و میکشم روی دست و پا و صورتش

شربت سرماخوردگی کوریزان میدم...سیتریزین اثر نمیکنه برا آبریزش

عفونت خشک کن حتما بهش بده من همیشه سیتریزن میدم 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
سلام عزیزم هرموقع بیدار شد بهش بدید یه پماد ب ب کلد ، خیلی سال پیش گرفتم برای ابریزش بینی خیلی خوبه ...

سلام تشکر از شما❤️❤️

تب نداره معمولا بجه هام زیاد تب نمیکنن علائم شون فقط آبریزش بینی و سرفه هست

عفونت خشک کن حتما بهش بده من همیشه سیتریزن میدم

یعنی انتی بیوتیک بدم؟اخه تب نداره فقط یه ابریزش بینی ساده اس