2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم حل نمیشه ولی نیت ادما خیلی بده بعضی وقتا خودمحورن فقط

والا منم تازه طلا خریدم ولی ارزو میکنم طلا بیاد زیر 2 تومن مطمعنا هیچکس در اون صورت ضرر نمیکنه وقتی همه چیز ارزون بشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
والا منم تازه طلا خریدم ولی ارزو میکنم طلا بیاد زیر 2 تومن مطمعنا هیچکس در اون صورت ضرر نمیکنه وقتی ...

اره اگه بیادپایین میتونیم طلای بیشتری بخریم الان یه النگو ده میلیونی رو هشت نه سال قبل با دویست هزارتومن میشدخرید

اره اگه بیادپایین میتونیم طلای بیشتری بخریم الان یه النگو ده میلیونی رو هشت نه سال قبل با دویست هزار ...

هعییی سال 97 تامزد کردم گرمی 150 بود

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من خیلی بیشتر از یه گرم دارم ولی هیچ وقت آرزوی گرون شدن نمیکنم چون در اصل این ریال که بی ارزش میشه و در نتیجه همه چیز گرونتر میشه و قدرت خرید همه میاد پایین

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️