2777
2789
منم گارسال 340 گرم فروختم با رهن خونه که روش گراشتم یه مسکن مهر شد همش امسال همون خونه 200 تومن بیشت ...

شما از اول میدونستید مسکن مهر حداقل در کوتاه مدت سود نیست .مردم تمایلی به رفتن یا خرید مسکن مهر ندارن بخاطر اینکه اکثرا مناطق پرت هستن یا دسترسی به امکاناتشون کم.انقدر اذیتی بفروش یه تکه زمین یا مغازه بخر

من تا الا چندین بار طلا هام سر همین موضوعات فروختم دوباره خریدم بیشتر بخاطر سرمایه طلا میخرم اما با ...

منم عزیزم مثل شما دوبار تا حالا دادم رفته 

ولی به قول شما دیگه بعید نه ولی سخته خریدش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...

واقعا متاسفم برای ادبیاتت،خدا به دلت آرامش بده انشالله بغض وحسد وکینه و کلی مشکلات دیگه رومیشه از نوشته هات فهمید 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
منم گارسال 340 گرم فروختم با رهن خونه که روش گراشتم یه مسکن مهر شد همش امسال همون خونه 200 تومن بیشت ...

خوب عزیزم توقع نداری ک تو ی سال ۸۰۰ میلیون بیاد رو خونت 

دیگه کاری نمیشه کرد فقط داری خودتو عذاب میدی ب خدا خونه بهتر از طلا کاش منم اون خونه ی ک دلم میخاد گیرم بیا هرچی دارم میفروشم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
برای سرمایه گزاری خریدی؟ یعنی خونه ای که توش میشینی هم مال خودته؟ دوتاخونه داری دنبال گرون شدنشی باز ...

من خودم مستاجرم مامانمم با 60سال سن مستاجره سرمایمون بیشتر طلاس آدم وقتی طلا و زمین خونه یا هرچی میخره خوب سرمایه اش رو خوابونده منتظره یه سودی براش داشته باشه حالا یه عده هیچ تلاشی برای زندگیشون نمیکنن و پیشرفتی ندارن تقصیر این بنده خداس؟ درسته اقتصادمونم داغونه هر روز پسرفت میکنیم ولی خود آدمم باید تلاش کنه چطور میتونی کم کاری خودت رو بذاری پای این بنده خدا و چه جوری واقعا وجدانت قبول میکنه انقد نفرین کنی حتی غریبه هم که باشه

منم واسه خرید خونه طلافروختم.....در بلند مدت سودش خیلی بیشتر ازطلا بود.واقعا توقع داری تویکسال یهو یک میلیارد بیاد رو خونه ات؟؟؟ باید بزاری حداقل ۵ سال بگذره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
منم واسه خرید خونه طلافروختم.....در بلند مدت سودش خیلی بیشتر ازطلا بود.واقعا توقع داری تویکسال یهو ی ...

آخه تو یه سال رو 340 گرم طلایی که فروختم 800 میلیون رفته اینه ناراحتم میکنه کاش طلا بیاد پایین کمتر احساس بد داشته باشم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
واقعا بیشعورو بی شخصیتی مستاجر نیستم چون جدا شدم و خونه بابام هستم و این طلا تنها سرمایه زندگی خودمو ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم از قدیم گفتن حال متکلم از کلامش پیداست ،الانم خدا رو شکر طلاهات رو تبدیل به ملک کردی ،به خدا انقد آدم هستن طلا می‌فروشن برای خرج دوا دکتر و هزار تا مشکلات دیگه ،مقصر شما نیستی وضعیت اقتصادی کشور جوریه که واقعا نمیدونی فردا قراره  چی پیش بیاد،نیمه ی پر لیوان رو ببین ،انشالله خدا برای خودت ودختر گلت بهترین ها رو رقم بزنه،امیدوارم  جوری رزق و روزی برات بیاد که جبران هزاران هزار  طلا باشه برات 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
خودتو ناراحت نکن عزیزم از قدیم گفتن حال متکلم از کلامش پیداست ،الانم خدا رو شکر طلاهات رو تبدیل به م ...

ممنونم گلم از قلب مهربونت انشالله خدا برای شما و خانوادتم بهترینارو بسازه  

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خوب همون ۱۸۰۰ و تبدیل به طلا کنمیتونی طلای ریز بخری یا قرعه کشی خونگی بزار یه تیکه طلای درشت بخرمن خ ...

1800 رو طلای پارسیان میخرید؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
1800 رو طلای پارسیان میخرید؟

چند ماه جمع میکنم یه تکه کوچیک طلا میخرم آخه خ

یلی دیگه گرون شده

عزیزم خونه به طلا ربطی نداره طلا جهانیه ولی خونه به اقتصاد کشور بستگی داره  به خاطر اتفاقات منطقه خونه فکر نکنم بالا بره  مگه اینکه کلا جنگها تموم بشه ولی طلا با دلار میره بالا آخه پول ما داره بی ارزش میشه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
آخه تو یه سال رو 340 گرم طلایی که فروختم 800 میلیون رفته اینه ناراحتم میکنه کاش طلا بیاد پایین کمتر ...

هیچوقت دنبال سوددهی کوتاه مدت نباش.چه طلا چه خونه و زمین در بلند مدت سوددهی دارن.....بالای ۵سال....

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم