سینم خس خس میکنه وقتی نفس میکشم سرفه شدید هم دارم چیکارکنم همه قرص و جوشونده ای خوردم🥺
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اینجوریم تب و لرزم رفته اما بدن درد و بی حالی و سرفه به قوت خودش باقیه
من بدن درد و بیحالی ام خوب شده ولی سرفه خییلی شدید
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
والا نامزد منم همینطور تابستون گرفت و خوب شد ولی سرفه و حالت تهوع باهاشه هنوز و خوبم نشده ولی میگه ه ...
منم شیرعسل میخورم بهتر میشم
ولی نهایت نیم ساعت
من تا حالا اینجور مریض نشده بودم گلو درد بدن درد بی حالی ابریزش بینی الان 4روزه اصلافرقی نکرده امروز ...
منم همینجور بودم دقیقا
الان خوب شدم ولی سرفه ولم نمیکنه